21 Ιουλίου 2009

Ο Μπελούτσι "καρφώνει" τον Λέτο


Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και νυν της Πόρτο, Φερνάντο Μπελούτσι εξέφρασε την αφοσίωσή του στους "ερυθρόλευκους" δηλώνοντας ότι δεν θα πήγαινε ποτέ στον Παναθηναϊκό.

Η ερώτηση φυσικά ήταν σε σχέση με τη μεταγραφή του Λέτο στον Παναθηναϊκό και αν θα έκανε ο ίδιος κάτι τέτοιο. "Όχι, εγώ δεν θα πήγαινα στον Παναθηναϊκό. Είναι θέμα σεβασμού στην εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο Ολυμπιακός φέρνοντάς με εδώ. Ο Ολυμπιακός μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη και να κάνω το βήμα παραπάνω πηγαίνοντας στην Πόρτο. Γι' αυτό πιστεύω ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να παίξω στον Παναθηναϊκό", είπε αρχικά ο Μπελούτσι.

Αναφερόμενος στην απόφαση του Λέτο να μετακομίσει από τον Ολυμπιακό στον "αιώνιο" αντίπαλο Παναθηναϊκό, ο Αργεντινός τόνισε: "Ο Λέτο πήγε αλλά δεν θα περάσει καλά στο Καραϊσκάκη. Προσωπικά θα μου είναι πολύ δύσκολο να τον βλέπω με άλλη φανέλα εκτός αυτής του Ολυμπιακού και θα είναι πάρα πολύ δύσκολο γι’ αυτόν να μπει στο Καραϊσκάκη. Αλλά αυτά συμβαίνουν. Είναι θέμα του τι επιλέγει ο καθένας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: