28 Ιουλίου 2009

Υπέγραψε ο Βιτόλο στον ΠΑΟΚ


Τετραετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ υπέγραψε ο Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος νωρίτερα γνώρισε την αποθέωση στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, όταν στις 5 το πρωί τον υποδέχθηκαν εκατοντάδες φίλοι της ομάδας. Ο ίδιος ο 26χρονος δήλωσε πολύ χαρούμενος που επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη (πέρσι αγωνίστηκε στον Άρη) και σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο “δικέφαλος”.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ. Χαίρομαι γιατί έρχομαι σε μία μεγάλη οικογένεια και με τιμά που επέμεναν τόσο πολύ για μένα. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας. Περισσότερα στο γήπεδο», είπε ο Ισπανός μέσος.

Ο Βιτόλο συμφώνησε με την Σανταντέρ να πάρει το 70% του συβμολαίου του, χαρίζοντας οφειλόμενα 600.000 ευρώ για να μείνει ελεύθερος. Στον ΠΑΟΚ οι ετήσιες απολαβές του θα φτάνουν τα 450.000 ευρώ.

Η αποστολή για το Όσλο


Δεν επιφύλασσε κάποια έκπληξη η αποστολή που ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντος μετά την πρωινή προπόνηση στη Σουρωτή. Αυτήν απαρτίζουν οι Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αναστασάκος, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Αμπουμπακαρί, Μπιζέρα, Τσιρίλο, Κονσεϊσάο, Λίνο, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Σορλέν, Σνάουτσνερ και Βερόν. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Κοντρέρας μαζί με τους ανέτοιμους Σαβίνι και Βιεϊρίνια.

Τα δικαιώματα του αγώνα της Πέμπτης απέκτησε το Conn-X Sports.

Δεν υπάρχουν σχόλια: