28 Ιουλίου 2009

Μαρέσκα: “Δεν θα την ξαναπάθουμε όπως με την Ανόρθωση”


Αισιόδοξοι ότι δεν θα την πατήσουν όπως πέρσι με την Ανόρθωση εμφανίστηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού κατά την αναχώρηση με προορισμό την Μπρατισλάβα. Εκεί θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη το βράδυ (21:00, Novasports 1) τη Σλόβαν στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Έντσο Μαρέσκα παρουσιάστηκε διαβασμένο για το περσινό “στραπάτσο” από την Ανόρθωση: "Ξέρουμε πολύ καλά τι έγινε πέρυσι στο παιχνίδι με την Ανόρθωση στην Κύπρο, θεωρώ πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί ξανά κάτι τέτοιο και μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να διεκδικήσουμε την πρόκριση".

Σχετικά με το αν θα είναι στην ενδεκάδα, σχολίασε: "Δεν έχει μεγάλη σημασία αυτό, ο προπονητής θα κρίνει ποιοι παίκτες είναι στην καλύτερη κατάσταση να αγωνιστούν, άλλωστε το μεγαλύτερο ρόλο το παίζει το σύνολο και όχι ατομικά ο κάθε ποδοσφαιριστής".

Μπήκε στο χειρουργείο ο Τοροσίδης


Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το πρωί ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο διεθνής μπακ-χαφ εκτιμάται ότι θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου πέντε με έξι εβδομάδες.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο “Τόρο” δεν θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό, ενώ ίσως χάσει και το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, κόντρα στην ΑΕΚ. Βέβαια, το ζήτημα του 24χρονου παίκτη επηρεάζει και την Εθνική, αφού ο Ότο Ρεχάγκελ θέλει οπωσδήποτε να τον έχει στη διάθεσή του στον αγώνα της 5ης Σεπτεμβρίου με την Ελβετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: