1 Ιουλίου 2009

«Η ΑΕΚ πάει πάντα για πρωτάθλημα» είπε ο Ντούσκο

Μια μέρα μετά τη δήλωσή του, οτι «είναι νωρίς να μιλάμε για στόχους», ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είπε την Τρίτη στην απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ, το αυτονόητο, ότι δηλαδή «η ΑΕΚ πάει πάντα για πρωτάθλημα», προσθέτοντας με νόημα οτι «είναι καλύτερο να μη μας υπολογίζουν, αλλά να ξέρετε ότι η ΑΕΚ θα είναι δυνατή».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπάγεβιτς:

«Από την αρχή πρέπει να λες ποιοι είναι οι στόχοι σου. Να ξέρεις που πας και τι θέλεις. Η ΑΕΚ πάντα πάει για πρωτάθλημα. Αυτό που έλεγα απλά είναι πως πρώτα πρέπει να ξεκινήσουμε τη δουλειά και μετά θα πούμε περισσότερα.

»Υπάρχει ανοιχτό παράθυρο για μεταγραφές. Μέχρι τώρα έχουν γίνει καλές κινήσεις και θα περιμένουμε να δούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε. Είναι καλύτερο να μη μας υπολογίζουν, αλλά να ξέρετε ότι η ΑΕΚ θα είναι δυνατή.

»Εχουμε στόχους, νέους παίκτες και η πείρα που έχουν αποκτήσει οι παίκτες που βρίσκονταν ήδη στην ομάδα θα μας βοηθήσει να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

»Θα δουλέψουμε σκληρά και θα είμαστε πάντα μια οικογένεια, όπως τη θέλω εγώ και πάντα με τον κόσμο μαζί μας. Πάντα είναι καλό για έναν προπονητή να ξεκινά και να φτιάχνει την ομάδα απ' την αρχή της σεζόν. Θέλουμε ένα δεξί μπακ το ξέρετε. Πιστεύουμε όμως, σε όλους τους παίκτες που έχουμε και στους μικρούς και θα έχουν όλοι ευκαιρίες.

»Μιλάμε συνεχώς για τον Λεονάρντο. Πρωί, μεσημέρι, βράδυ μιλάμε για τον Λεονάρντο. Εχουμε βαρεθεί να μιλάμε γι' αυτό. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Αν κλείσει ο παίκτης θα είμαι ο πρώτος που θα σας το πω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: