1 Ιουλίου 2009

Στη Ρωσία για μεταγραφή ο Ογκουνσότο

Στη Ρωσία για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στην Σπάρτακ Νάλχικ, μετέβη ο Πάτρικ Ογκουνσότο, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ, δημιουργώντας νέα δεδομένα όσον αφορά στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.
Στον Αφρικανό επιθετικό χορηγήθηκε άδεια τεσσάρων ημερών καθώς ο ίδιος εκδήλωσε την επιθυμία του να κάνει χρήση της ρήτρας που περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο του. Ενδεχόμενη αποχώρηση του Ογκουνσότο θα δημιουργήσει μεγάλο κενό στην επίθεση, καθώς ήδη οι Κρητικοί κινούνταν για ένα επιθετικό.

Η διοίκηση στην ανακοίνωση της πάντως στέλνει μήνυμα τους φιλάθλους της ομάδας αναφέροντας ότι κινείται ήδη για μεταγραφές με στόχο την ενίσχυση της ομάδας.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:"Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ενημερώνει ότι χορηγήθηκε άδεια τεσσάρων ημερών στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Πάτρικ Ογκουνσότο, ο οποίος εκδήλωσε την επιθυμία να κάνει χρήση της ρήτρας που περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο του.

Ο επιθετικός της ομάδας μας θα μεταβεί στην Ρωσία για να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του στην Spartak Nalchik.

Παρά το απρόοπτο που δημιούργησε στην ομάδα μας ο ποδοσφαιριστής μια ημέρα μετά την έναρξη της προετοιμασίας, η διοίκηση ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο του Εργοτέλη ότι ήδη κινείται για μεταγραφές με στόχο την καλύτερη ενίσχυση της ομάδας μας".

Στο μεταξύ στην οικογένεια του Εργοτέλη επιστέφει δυναμικά ο Μιχάλης Ξημεράκης. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ομάδας αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης και θα αναλάβει την ευθύνη της εκγύμνασης των τερματοφυλάκων.

Ο Μιχάλης Ξημεράκης ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του με μεγάλες επιτυχίες του Εργοτέλη στο παρελθόν, θα προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες του ως μέλος του τεχνικού επιτελείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: