10 Ιουλίου 2009

Σιμόνα Χάλεπ: Μίκρυνε τα στήθη της για να παίζει καλύτερα!



Το'πε και το'κανε η Σιμόνα Χάλεπ... Η 17χρονη Ρουμάνα τενίστρια, η οποία είχε γίνει πασίγνωστη στους φίλους του τένις (και όχι μόνο) προαναγγέλοντας στα τέλη Μαΐου ότι θα προχωρούσε σε χειρουργική επέμβαση για να μικρύνει το στήθος της, έκανε πράξη την "υπόσχεσή" της.
Μάταια προσπάθησαν να την πείσουν για το αντίθετο τα 1342 μέλη ενός γκρουπ που δημιουργήθηκε στο Facebook για να την πείσει να μην υποβληθεί σε αυτή την επέμβαση (με τον στόχο του γκρουπ να είναι τα 1.000.000 μέλη), όπως άσκοπη ήταν και η προσπάθεια που έγινε για τον ίδιο λόγο σε ρουμάνικη totalsports.com, όπου το 88% των συμμετεχόντων προέτρεπαν την Χάλεπ να μην πειράξει αυτά που της χάρισε τόσο γενναίοδωρα η Μητέρα Φύση...

"Είναι ένα έξτρα βάρος που επηρεάζει αρνητικά τις επιδόσεις μου στα κορτ, γιατί μειώνει την ταχύτητα των κινήσεών μου και δεν μου επιτρέπει να παίζω καλά", είχε δηλώσει η νεαρή τενίστρια, που στην πατρίδα της έχει αποκτήσει το προσωνύμιο "νέα Κουρνικόβα", πριν τελικά προβεί στην "πολυπόθητη" για αυτή επέμβαση.

Απόδειξη για αυτό το γεγονός είναι οι φωτογραφίες με το νέο "λουκ" της που κυκλοφόρησαν στην ιστοσελίδα totalsports.com, με το σχετικό κείμενο να αναφέρει ότι "ο κόσμος του τένις έχασε δύο από τα μεγαλύτερα αστέρια του στο μέλλον, το δεξί και το αριστερό στήθος της Σιμόνα Χάλεπ"!

Το ίδιο δημοσίευμα συμπληρώνει πως η Ρουμάνα τενίστρια έχει ήδη αναρρώσει μετά την επέμβασή στα στήθη της και ξεκίνησε εκ νέου τις προπονήσεις ενόψει των τουρνουά που ακολουθούν, με το μεγάλο ερωτηματικό πλέον είναι αν η "ελαφρύτερη" πλέον Σιμόνα Χάλεπ θα καταφέρει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, να μπει δηλαδή μέσα στις 10 πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης.

Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: