29 Ιουλίου 2009

Ολυμπιακός: Μαρινάκης και... Φαν Νίστελροι


Την ημέρα που ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο κρίσιμο ματς της χρονιάς στην Μπρατισλάβα με τη Σλόβαν (29/7, 21:00GR), ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι πολύ πιθανό να έχει ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το περιβόητο θέμα της συμμετοχής του γνωστού επιχειρηματία στην αύξηση του ΜΚ της ΠΑΕ.

Ακόμα πάντως και να μην πραγματοποιηθεί την Τρίτη (29/7) η συνάντηση, θα γίνει μες στις επόμενες μέρες, και θα επισφραγιστεί το "ντιλ" των δύο πλευρών, με τον Μαρινάκη να καλύπτει ένα σημαντικό μέρος των μετοχών που αντιστοιχούν στα 42 εκατομμύρια ευρώ της αύξησης του ΜΚ.

Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ποσό που θα επενδύσει ο Μαρινάκης θα είναι της τάξης των 20 εκ. ευρώ, γεγονός του δίνει τη δυνατότητα να πάρει το 17% των μετοχών της ΠΑΕ.

Δημοσιεύματα για Φαν Νίστελροι
Στο μεταξύ εν μέσω όλων αυτών η μεταγραφολογία καλά κρατεί στο Λιμάνι, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΦΩΣ" ο Ολυμπιακός θα χτυπήσει την πόρτα της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Ρουντ Φαν Νίστελροι, ποντάροντας στις καλές σχέσεις των δύο συλλόγων. Το γεγονός βέβαια πως ο ολλανδός φορ αμείβεται με 5 εκ. ευρώ ετησίως από τους μαδριλένους φανερώνει τη δυσκολία του εγχειρήματος, αλλά οι πρωταθλητές ψάχνουν την περίπτωση του.

Πάντα ανοιχτά παραμένουν τα θέματα των Μπόμπο και Μαρκ Γκονζάλες, ενώ οι ιταλοί επιμένουν να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ομπίνα της Ιντερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: