19 Ιουλίου 2009

Επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ανησυχία για Ματ και Γκαλέτι

Μετά από δέκα ημέρες παραμονής στο Έρμελο της Ολλανδίας και την διεξαγωγή τεσσάρων φιλικών αναμετρήσεων, ο Ολυμπιακός επέστρεψε το απόγευμα της Κυριακής στην Ελλάδα. Αρχίζει πλέον η αντίστροφή μέτρηση για τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν, τον πρώτο προκριματικό αγώνα κόντρα στο νικητή του ζευγαριού Σλάβαν Μπρατισλάβα-Ζρίνσκι.


Κατά την διάρκεια του β' σταδίου προετοιμασίας, οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν σε τέσσερα φιλικά, μετρώντας 3 νίκες και μία ισοπαλία. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια έδειξε να βρίσκεται σε αρκετά καλό βαθμό ετοιμότητας.

Οχι πως δεν υπάρχουν αδυναμίες και προβλήματα, ιδιαίτερα στην αμυντική γραμμή, αλλά ο Γεωργιανός θεωρεί πως οι παίκτες του θα είναι έτοιμοι για την πρόκληση των προκριματικών.

Ο Κετσπάγια δεν επέστρεψε στην Αθήνα, αφού πήγε στην Κύπρο και αναμένεται στην Ελλάδα την Δευτέρα, ενώ μία μέρα αργότερα έχει προγραμματίσει ταξίδι στην Μπρατισλάβα, ώστε να παρακολουθήσει τους δύο αντιπάλους του Ολυμπιακού (Σλάβαν και Ζρίνσκι) και να διαμορφώσει προσωπική άποψη για την δυναμικότητά τους.

Στο αεροπλάνο της επιστροφής δεν ανέβηκε κι ο Κώστας Μήτρογλου. Ο νεαρός επιθετικός εξασφάλισε άδεια για να επισκεφτεί τους γονείς του στην Γερμανία και θα επιστρέψει στην Αθήνα την Δευτέρα, για να πάρει κανονικά μέρος στην προπόνηση στις 19:00.

Πρόβα τζενεράλε χωρίς Ματ-Γκαλέτι

Το ενδιαφέρον πλέον των πρωταθλητών Ελλάδας στρέφεται στο φιλικό της Τετάρτης (22/7) με την Γκρόνιγκεν στο Καραϊσκάκη, ένα παιχνίδι το οποίο θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε ενόψει των προκριματικών.

Απόντες από την αναμέτρηση θα είναι οι Γκαλέτι και Ντάρμπισιρ, αφού ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Το γεγονός προβληματίζει ιδιαίτερα τον Κετσπάγια, καθώς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει κατά πόσο θα προλάβουν να είναι έτοιμοι για τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν.

Το πρόβλημα του Αγγλου επιθετικού στους κοιλιακούς, σε συνδυασμό με την όχι και τόσο καλή κατάσταση του Ντιόγκο ενδεχομένως να αναγκάσει τους ιθύνοντες της ομάδας να αποκτήσουν πιο γρήγορα, από όσο υπολόγιζαν, έναν επιθετικό.

Είναι κάτι που έχει ζητήσει ο Κετσπάγια και θα συζητηθεί τις επόμενες μέρες από τους διοικούντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: