23 Ιουλίου 2009

ΠΑΟ: Νέα φανέλα, νέοι στόχοι και "πάρτυ" στη Λεωφόρο!



Τα αποκαλυπτήρια του νέου Παναθηναϊκού, αλλά και της φανέλας που θα συνοδεύσει τη χρονιά, γίνονται το βράδυ της Πέμπτης στην ιστορική έδρα του Τριφυλλιού.
Το «Απόστολος Νικολαΐδης» θα γεμίσει και πάλι από τους πράσινους φιλάθλους, που θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα νέα αστέρια της αγαπημένης τους ομάδας, αλλά και να τα παρακολουθήσουν να αγωνίζονται σ’ ένα σύντομης διάρκειας οικογενειακό διπλό.

Με εξαίρεση τους οργανωμένους, που βέβαια θα φιλοξενηθούν στο γνωστό πέταλο, οι υπόλοιποι φίλοι του Παναθηναϊκού θα εξυπηρετούνται από εντεταλμένους ανθρώπους της ΠΑΕ, οι οποίοι και θα κατευθύνουν τους προσερχόμενους ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των θυρών (κατ’ αρχάς θα ανοίξουν οι θύρες επί της οδού Τσόχα).

Οι θύρες της «Λεωφόρου» θα ανοίξουν στις 7.30 μ.μ. και μιάμιση ώρα αργότερα είναι προγραμματισμένη η ώρα έναρξης της εκδήλωσης. Ως τότε θα προβάλλονται από video-wall στιγμιότυπα των πρόσφατων φιλικών αναμετρήσεων, αλλά και μεγάλες αγωνιστικές στιγμές των πρασίνων.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την παρουσίαση των παικτών, παλιών και νέων, οι οποίοι θα φορούν τις νέες φανέλες του συλλόγου (και στις τρεις εκδοχές, πράσινη, λευκή και μαύρη).
Η εκδήλωση θα κορυφωθεί με οικογενειακό δίτερμα περιορισμένης χρονικής διάρκειας, στο οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως δούμε τον Χενκ Τεν Κάτε σε ρόλο διαιτητή (πάντως σίγουρα κάποιον από το τεχνικό επιτελείο)!
Παρόντα θα είναι τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ δεν αποκλείεται και η παρουσία κάποιων εκ των μεγαλομετόχων.

Σημειώνεται ότι λόγω της εκδήλωσης, τα γραφεία διάθεσης καρτών διαρκείας στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα λειτουργήσουν κατ’ εξαίρεση έως τις 5 το απόγευμα.

Τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας

Με την ελπίδα και την προσμονή ότι η φετινή χρονιά θα φέρει επιτυχίες ολοκληρώθηκε η επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού της σεζόν 2009-10. Το παρών στην εκδήλωση που έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας έδωσαν οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Τζιμπρίλ Σισέ και Γιώργος Καραγκούνης: «Ευχόμαστε οι νέες εμφανίσεις να μας φέρουν τύχη και με αυτές να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο «Κάρα».

«Ευχόμαστε οι νέες εμφανίσεις να μας φέρουν τύχη και με αυτές να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Η Adidas είναι από τις καλύτερες εταιρίες στον τομέα της και πρέπει να έχουμε τις καλύτερες εμφανίσεις από αυτήν. Εξάλλου μιλάμε για μια ομάδα η οποία πέρυσι ήταν στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και ευχόμαστυε το ίδιο και φέτος, μαζί με τους εγχώριους στόχους», το σχόλιο του Γιώργου Καραγκούνη ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη των δηλώσεων πήρε ο «Σάλπι»:

«Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζεται η συνεργασία με την Adidas. Εύχομαι η νέα φανέλα να μας φέρει και το πρωτάθλημα που όλοι θέλουμε τόσο πολύ». Τέλος, ο Γάλλος σούπερ σταρ του «τριφυλλιού», Τζιμπρίλ Σισέ, είπε πως: «Μου αρέσει πολύ η φανέλα. Μου αρέσουν και οι τρεις, αλλά ειδικά η μαύρη. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για τον τρόπο που με έχουν υποδεχθεί στην ομάδα και με έχουν κάνει να νιώσω καλά για το καλωσόρισμα. Μου αρέσει πολύ η φανέλα. Συγχαρητήρια στην Adidas».

Δεν υπάρχουν σχόλια: