3 Ιουλίου 2009

Νέα "πράσινη" νεταγραφική βόμβα: Ο Μαρτσένα στον ΠΑΟ!

Νέα μεταγραφική επίθεση -μέσω... άμυνας αυτή τη φορά- είναι έτοιμος να εξαπολύσει ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Χενκ Τεν Κάτε μπαίνει στην τελική ευθεία για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού εγνωσμένης αξίας, ρίχνοντας "χρυσάφι" στα πόδια του Κάρλος Μαρτσένα της Βαλένθια!

Οι "πράσινοι" είναι έτοιμοι να προσφέρουν ένα ηγεμονικό συμβόλαιο στον captain των "νυχτερίδων". Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τις ετήσιες αποδοχές του 30άχρονου αμυντικού να ανέρχονται στα 2.5 εκ. ευρώ μαζί με τα μπόνους συμμετοχών και τα πριμ!

Σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος, η ελληνική ομάδα μάλλον παίζει χωρίς... αντίπαλο, καθώς πολύ δύσκολα ο Μαρτσένα θα βρει αντίστοιχο συμβόλαιο. Ενδεικτικό το γεγονός ότι εφόσον μείνει στη Βαλένθια, θα εισπράξει περίπου τα μισά χρήματα (κοντά στα 1.2 εκ. ευρώ), σε σχέση μ' αυτά που του προτείνει ο Παναθηναϊκός!

Για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, πάντως, το Τριφύλλι θα πρέπει να εξασφαλίσει αρχικά το "ok" της Βαλένθια και εν συνεχεία να διαπραγματευτεί με τον ποδοσφαιριστή. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι "πράσινοι" προσφέρουν στις "νυχτερίδες" 4 εκ. ευρώ και τον Νασίφ Μόρις. Στη διοίκηση της ανδαλουσιάνων, εξάλλου, παρέπεμψε και ο μάνατζερ του Μαρτσένα, Μανουέλ Γκαρθία Κιλόν, μιλώντας στη "Sportday": "Αν θέλει ο Παναθηναϊκός, ας τα βρει με τη Βαλένθια και εν συνεχεία συζητάμε για τον Κάρλος. Η Βαλένθια δεν πρόκειται να προχωρήσει σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Μαρτσένα. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα πάει στον Παναθηναϊκό, ούτε ότι δεν είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρόταση της ελληνικής ομάδας".

Ασφαλώς, ο Παναθηναϊκός έχει στο... συρτάρι κι άλλα ονόματα, σε περίπτωση που "στραβώσει" η υπόθεση του Μαρτσένα. Πιο προσιτός στόχος είναι ο Σουηδός Ματίας Μπιέρσμιρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: