8 Ιουλίου 2009

ΠΑΟΚ: Πάει για ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας!

Παροξυσμός στην Τούμπα από τους φίλους του ΠΑΟΚ που αναμένεται να σπάσουν το περσινό ρεκόρ με τα 19.200 εισιτήρια διαρκείας. Την Τρίτη το βράδυ ανακοινώθηκε πως έχουν ήδη διατεθεί 16.009 κομμάτια!
Είναι χαρακτηριστικό ότι την πρώτη μέρα της ελεύθερης διάθεσης του στο κοινό και αφού είχαν ήδη ανανεώσει 13.408 παλαιοί κάτοχοι, πουλήθηκαν 2.601 διαρκείας σε νέους κατόχους

Να υπενθυμίσουμε ότι το ανώτατο πλαφόν πωλήσεων από τον ΠΑΟΚ ορίστηκε στα 21.000 κομμάτια, νούμερο που θα πιάσουν πιθανόν και μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Αμέσως μετά σταματά η πώληση των διαρκείας και τα εναπομείναντα εισιτήρια (7.000 περίπου) θα πωλούνται μεμονωμένα σε κάθε ματς στην Τούμπα.

Στα μετεγγραφικά, ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται την απόκτηση του Μάριο Ρεγκέιρο που έμεινε ελεύθερος από τον Άρη. Προσφέρει στον Ουρουγουανό 350.000 ευρώ και διετές συμβόλαιο, αλλά ο Ρεγκέιρο ζητάει αρκετά περισσότερα.

Το πρωί της Τετάρτης αναχωρεί για την Ολλανδία ο ΠΑΟΚ όπου και θα παραμείνει μέχρι και τις 23 Ιουλίου για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ο Σάντος θα έχει στη διάθεση του 28 παίκτες και τον Κοντρέρας, που επέστρεψε από τη Χιλή το απόγευμα της Τρίτης. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα πάει στις 19 Ιουλίου στην Ολλανδία για να παρακολουθήσει τα δύο τελευταία φιλικά με Βίλεμ και Σπάρτα Ρότερνταμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: