8 Ιουλίου 2009

Ολυμπιακός: Δίνει τον Όσκαρ και 3 εκ. ευρώ για Γκονζάλεθ

Στο... plan b περνά ο Ολυμπιακός, σε ό,τι έχει να κάνει με την υπόθεση του χιλιανού Μαρκ Γκονζάλες. Μπορεί η Μπέτις να έριξε τις απαιτήσεις της, όμως οι "ερυθρόλευκοι" δεν είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν 6εκ. ευρώ (τόσα ζητούν οι σεβιγιάνοι). Η ελληνική ομάδα αντιπρότεινε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, 3εκ. ευρώ και τον Οσκαρ, τον οποίο μάλιστα οι άνθρωποι της Μπέτις φέρονται να "καλοβλέπουν"!

Η πρόταση του Ολυμπιακού αξιολογήθηκε ως σοβαρή από τη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου και γι' αυτό μάλιστα στο προγραμματισμένο για σήμερα (8/7) Δ.Σ αναμένεται να τεθεί ως θέμα συζήτησης και η υπόθεση του χιλιανού άσου, ο οποίος ούτως ή άλλως έχει "βαρύ" συμβόλαιο για τα δεδομένα Secunda Division.

Από 'κει και πέρα, στασιμότητα παρατηρείται στην περίπτωση του Κιμ Κάλστρομ της Λιόν. Ο Ολυμπιακός δεν έχει την παραμικρή διάθεση να παίξει το παιχνίδι της Λιόν (βάζει... τιμή εκκίνησης στα 7εκ. ευρώ) και να δαπανήσει περισσότερα από 5εκ. ευρώ για την απόκτηση του σουηδού. Με βάση αυτά τα δεδομένα, οι "ερυθρόλευκοι" αρχίζουν να βλέπουν πιο ζεστά την περίπτωση του γκανέζου με νορβηγική υπηκοότητα, Αλεξάντερ Τετέι της Ρόζενμποργκ.

Σε ό,τι αφορά τον επιθετικό, στον Πειραιά λένε πως δεν τίθεται θέμα Μπομπό και μάλλον έχουν στρέψει την προσοχή τους στην ισπανική αγορά, τοποθετώντας ψηλά στη λίστα τους τον Φερνάντο Μοριέντες, τον Εντού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπέτις, αλλά και τον αμερικανό πιτσιρικά της Βιγιαρεάλ, Αλντιντορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: