12 Ιουλίου 2009

Στοίχημα Βραζιλία: Με τα «δεύτερα» η Κρουζέιρο

ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ: Το «μπλακ άουτ» στο πρώτο τέταρτο ήταν αρκετό για να βγει εκτός παιχνιδιού, αφού όταν... ξύπνησε το ματς ήταν ήδη 3-0 υπέρ της γηπεδούχου Γκρέμιο. Το τελικό 4-1 ήρθε φυσιολογικά.

Ενισχύσεις εκ των έσω για τον Βαλντεμάρ Λέμος, με τον Τικάο να επιστρέφει στη δράση μετά από πολύ καιρό. Ετοιμος και ο βασικός στράικερ Ουάλισον (3/2), η απουσία του οποίου είναι αισθητή. Εξέτισαν και παίζουν κανονικά ο βασικός στόπερ Ραφαέλ Σάντος (5/4) όπως και ο Κολομβιανός μέσος Βαλένσια (5/0). Απών ο καλός επιθετικός Ραφαέλ Μόουρα (9/2) που συμπλήρωσε κάρτες. Ντεμπούτο στην εντεκάδα για τον Ραούλ (7/0), έναν παίκτη που έχει πάρει αρκτετό χρόνο συμμετοχής ώς αλλαγή και από τον οποίο περιμένουν πολλά στο «Αρένα ντα Μπαϊσάντα».

«Θέλω να κάνω ένα καλό ξεκίνημα, να παίξω καλά και να διεκδικήσω τη θέση μου στην ομάδα. Θα τα δώσω όλα για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να φτάσουμε στη νίκη» δήλωσε ο 19χρονος μπακ.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-5-2): Βινίσιους – Ραούλ, Ροντόλφο, Ραφαέλ Σάντος – Μάρσιο Αζεβέντο, Σίκο, Βαλένσια, Πάουλο Μπάιερ, Μαρσίνιο – Ουέσλεϊ, Ουάλισον.

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ: Η «Κολοράντο» την Πέμπτη το βράδυ έπαιζε τη ρεβάνς του Ρεκόπα, με δύσκολη αποστολή να νικήσει τη Λίγκα μέσα στο Κίτο και κόντρα στο υψόμετρο να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα. Οι παίκτες της Ιντερνασιονάλ ήταν απογοητευτικοί, σε κακή βραδιά και γνώρισαν βαριά ήττα με 3-0.

Για το πρωτάθλημα, πήγε στο «Αφλίτος» και χωρίς να αφήσει περιθώρια πήρε εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Νάουτικο και έμεινε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μοναδική γνωστή απουσία στην ομάδα του Τίτε αυτή του αμυντικού Ντάνι Μοράις (6/1) που συμπλήρωσε κάρτες. Ο άμεσος αντικαταστάτης του, Αλβαρο (3/0), μένει στον πάγκο με απόφαση του προπονητή, αφού έφτασε με μία ώρα καθυστέρηση στη χθεσινή προπόνηση. Τη θέση θα καλύψει ο Σορόντο (4/0). Ο αμυντικός χαφ Σάντρο (5/0) που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό εδώ και δέκα μέρες έβγαλε τις τελευταίες προπονήσεις και ξεκινά κανονικά.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Λάουρο – Μπολίβαρ, Ιντιο, Σορόντο, Κλέμπερ – Σάντρο, Γκινιασού, Μαγκράο, Ντ’Αλεσάντρο – Τάισον, Νιλμάρ.

ΓΚΡΕΜΙΟ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

ΓΚΡΕΜΙΟ: Αργεντίνικη υπόθεση η μεγάλη νίκη της «Ιμορτάλ» που με ξέσπασμα στα πρώτα λεπτά κατάφερε μεγάλη νίκη με 4-1 επί της Ατλ. Παραναένσε. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Μάξι Λόπες και Ερέρα. Ο τεχνικός Πάουλο Αουτουόρι δεν έδωσε ονόματα όμως θέλει να μικρύνει το ρόστερ και αναμένονται αποχωρήσεις.

«Με την νίκη επί της Ατλέτικο Παραναένσε δείξαμε πως δεν θα αφήσουμε να μας επηρεάσει ο αποκλεισμός από το Λιμπερταδόρες. Η ομάδα έχει στόχο το πρωτάθλημα και θα παλέψουμε γι’αυτό και για να αποδείξουμε πως είμαστε ζωντανοί» είπε ο μέσος Τούλιο.

Μοναδική ως τώρα γνωστή απουσία αυτή του στράικερ Ερέρα (7/3) που συμπλήρωσε κάρτες. Ο Ζόνας (6/2) με τον Κολομβιανό Περέα (0/0) μάχονται για τη θέση του.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Βίτορ – Ουίλιαν Τιέγκο, Λέο, Ρέβερ, Φάμπιο Σάντος – Τούλιο, Αντίλσον, Τσέκο, Σόουζα – Ζόνας (Περέα), Μάξι Λόπες.

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ: Αντιμετώπισε τη Φλουμινένσε την Τετάρτη λόγω τηλεόρασης. Η Κορίνθιανς, με τον Ρονάλντο σε μεγάλη βραδιά να πετυχαίνει χατ-τρικ, σκόρπισε τη «Φλου» στο πρώτο, αλλά τα χρειάστηκε στο δεύτερο, όταν χαλάρωσε και έδωσε δικαίωμα στου «καριόκας» να πλησιάσουν. Τέλος καλό όλα καλά και 4-2 για την ομάδα του Μάνο Μενέζες.

Εκτός ο βασικός στόπερ Ουίλιαμ (1/0) με πρόβλημα στην ποδοκνημική, αφήνει τη θέση του στον Ντιέγκο (8/0). Από το twitter ανακοίνωσε ο Μάνο Μενέζες την απουσία του άλλου βασικού αμυντικού Σικάο (4/1) που ταλαιπωρείται από ίωση.

Σε φόρμα η Κορίνθιανς, έχει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση. Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Φλουμινένσε, θα πρέπει να αποδείξει αν τα καταφέρνει το ίδιο καλά και εκτός έδρας με έναν μεγάλο αντίπαλο, σε ένα δύσκολο από τη φύση του γήπεδο όπως το «Ολίμπικο» του Πόρτο Αλέγκρε.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Φελίπε – Αλεσάντρο, Ζεάν, Ντιέγκο, Αντρέ Σάντος – Κρίστιαν, Ελίας, Ντόουγκλας – Ζόρζε Ενρίκε, Ντεντίνιο, Ρονάλντο.

ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ

ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ: Με τον κίπερ Φάμπιο σε μεγάλη βραδιά έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες με το 0-0 μέσα στο γήπεδο της Εστουδιάντες. Η Κρουζέιρο άντεξε στην αναμενόμενη αρχική πίεση και όσο περνούσε η ώρα πίεσε για το γκολ και έχασε την ευκαιρία του αγώνα με τον Κλέμπερ να αστοχεί σε κενή εστία δέκα λεπτά πριν το τέλος.

Για το πρωτάθλημα έστειλε τα «δεύτερα» στην Γκοϊάνια και γνώρισε αναμενόμενη ήττα (1-0) μετά από μέτρια εμφάνιση από τη τοπική Γκοϊάς.

Ο Αντίλσον Μπατίστα αφήνει εκτός όλους σχεδόν τους βασικούς, αφού ακολουθεί το ματς της χρονιάς, ο δεύτερος τελικός του Λιμπερταδόρες. Ετοιμος ο αμυντικός μέσος Φαμπρίσιο (5/0), θα ξεκινήσει το ματς όντας ο μοναδικός πραγματικά βασικός από πλευράς «κρουζεϊρένσες». Ετοιμοι να βοηθήσουν και οι έμπειροι ακραίοι Σορίν (1/0) και Ατίρσον (3/0) που επίσης προέρχονται από τραυματισμό. Η ποιότητα και το βάθος στον πάγκο αλλά και τις ακαδημίες των «σελέστες» δίνει τη δυνατότητα στο νεαρό τεχνικό να μοντάρει μια αξιοπρεπή ομάδα.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Αντρέι - Ζανκάρλος, Λουϊζάο, Αντερσον, Βινίσιους – Φαμπίνιο, Φαμπρίσιο, Ελικάρλος, Μπερνάρντο – Τιάγκο Ριμπέιρο, Ζε Κάρλος.

ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ: Σκόνταψε ο «Πετεινός» και βρέθηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας μετά την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Μποταφόγκο. Η Ατλέτικο ήταν επιθετική αλλά χωρίς πλάνο, κατάφερε να προηγηθεί στο 15’ με τον Εντερ Λουίς, αλλά δεν είχε τις απαντήσεις όταν ισοφαρίστηκε οκτώ λεπτά αργότερα. Στο δεύτερο μέρος εμφανίστηκε βελτιωμένη αλλά όχι ικανή να πάρει τη νίκη μπροστά στον κόσμο της που γέμισε το στάδιο.

Χωρίς προβλήματα η ομάδα καθώς επιστρέφουν από τιμωρία ο στόπερ Ουέρλεϊ (5/0), ο μέσος Εβάντρο (4/1) και ο ακραίος Τιάγκο Φέλτρι (7/1).

«Η ομάδα δεν κερδίζει την Κρουζέιρο εδώ και δύο χρόνια. Ο κόσμος περιμένει δικαιολογημένα τη νίκη και η πίεση είναι μεγάλη. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για να σταματήσουμε αυτό το σερί» είπε ο έμπειρος μέσος Ζούνιορ.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Αράνια – Μάρκος Ρόσα, Ουέλτον Φελίπε, Ουέρλεϊ, Τιάγκο Φέλτρι – Ρενάν, Ζονίλσον, Μάρσιο Αραούζο, Ζούνιορ – Εντερ Λουίς, Ντιέγκο Ταρντέλι.

ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

*** Τελευταία νίκη της Φλαμένγκο στο «Μορουμπί» ήταν το 2003 με σκορ 3-1.

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ: Τη χειρότερή τους εμφάνιση στην «εποχή Ρικάρντο Γκόμες» έκαναν οι πρωταθλητές και έχασαν δίκαια από τη γηπεδούχο Κοριτίμπα με 2-0. Η Σάο Πάολο ήταν πολύ μακριά από αυτό που μπορεί να παίξει και η αποβολή του αμυντικού Αντρέ Ντίας (56’) ήταν «ταφόπλακα» στις όποιες ελπίδες της για αντίδραση με το σκορ ήδη στο 2-0.

Ο προπονητής προσπαθεί να αλλάξει το 3-5-2 που παίζει εδώ και τρία χρόνια η ομάδα και να εφαρμόσει το αγαπημένο του 4-4-2. Μοναδικός απών ο τιμωρημένος στόπερ Αντρέ Ντίας (6/0). Στον πάγκο μένει ο «άσφαιρος» φέτος Ουάσινγκτον (8/1) και παίρνει ευκαιρία ο Ούγκο (5/0).

Ο προπονητής Ρικάρντο Γκόμες δίνει πολλή σημασία στα στημένα αλλά και το ψηλό παιχνίδι. Οι τελευταίες προπονήσεις είχαν ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό τον τομέα, μιας και οι αμυντικοί θα έχουν πολλή δουλειά με αντίπαλο τον Αντριάνο.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Ντένις – Ζε Λουίς, Ρενάτο Σίλβα, Μιράντα, Ζούνιορ Σέζαρ – Ζεάν, Εντουάρντο Κόστα, Ερνάνες, Μάρλος – Ούγκο, Μπόρζες.

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ: Οσο χρειάστηκε έπαιξε η «Φλα», στο ουδέτερο Ενζενιάο, για να λυγίσει την αντίσταση της φιλοξενούμενης Βιτόρια που στάθηκε καλά και απειλούσε σε όλο το ματς. Η Φλαμένγκο προηγήθηκε με τον τσακωμένο με την κερκίδα Χουάν (26’), που δεν πανηγύρισε, ισοφαρίστηκε στο 61’ και αντέδρασε άμεσα έξι λεπτά αργότερα με τον Εμερσον που έδωσε το τρίποντο.

Πολλά τα προβλήματα για την τον Κούκα που προχωρά σε αλχημείες για να βγάλει εντεκάδα. Εκτός ο αμυντικός Αΐρτον (6/0), ο μέσος Τορό (8/0) και ο στράικερ Εμερσον (6/4), όλοι τιμωρημένοι. Δύσκολα ο βασικός αριστερός μπακ Χουάν (8/1) που τραυματίστηκε. Εκτός ομάδας ο σημαντικός μέσος Ιμπσον (9/0) που επιστρέφει στην Πόρτο αφού έληξε η περίοδος δανεισμού του και από εκεί οδεύει προς τη Σπαρτάκ Μόσχας. Ο «γκρίνγκο» Γκονσάλο Φιέρο (3/0/) είναι εκείνος που καλείται να τον αντικαταστήσει.

Στο κεντρικό αμυντικό τρίο θα αγωνιστεί ο ακραίος Εβερτον Σίλβα (3/0), με τον αμυντικό Ρονάλντο Ανζελίν (7/0) να μετατίθεται στα αμυντικά χαφ. Παρτενέρ του Αντριάνο (6/4) στην επίθεση ο μέσος Ζε Ρομπέρτο (2/0) .Οι αλλαγές του Κούκα δείχνουν μια ομάδα αμυντικογενή. Αλλωστε παίζει εκτός έδρας με μεγάλο αντίπαλο και, δεδομένων των απουσιών, δεν θα τον χάλαγε μια ισοπαλία.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-5-2): Μπρούνο – Εβερτον Σίλβα, Ουέλιντον, Φαμπρίσιο - Ρονάλντο Ανζελίν, Λεονάρντο Μόουρα, Ουίλιανς, Εβερτον, Γκονσάλο Φιέρο – Ζε Ρομπέρτο, Αντριάνο.

ΒΙΤΟΡΙΑ – ΣΑΝΤΟΣ

ΒΙΤΟΡΙΑ: Δεν άξιζαν την ήττα οι «μπαϊάνος». Ο Πάουλο Σέζαρ Καρπεζιάνι δίκαια δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρά την ήττα με 2-1 από τη Φλαμένγκο. Η Βιτόρια έπαιξε στα ίσια αλλά έχασε στις λεπτομέρειες. Παρόλα αυτά παραμένει στην τρίτη θέση συνεχίζοντας το πολύ καλό της ξεκίνημα.

Απών ο μέσος Βάντερσον (8/0), που αποβλήθηκε και θα αντικατασταθεί από τον αμυντικογενή Μαγκάλ (3/0). Παίζει παρά το πρόβλημα στο γόνατο ο καλός μπακ Αποντί (7/2) που, από κοινού με το τεχνικό τιμ, αποφάσισε να ρισκάρει.

«Ο Βάγκνερ Μανσίνι γνωρίζει κάποιους από τους παίκτες μας. Το ρόστερ έχει αλλάξει πολύ από πέρσι και δεν πιστεύω πως μπορεί να μας επηρεάσει» είπε ο τεχνικός Καρπεζιάνι σχετικά με την περσινή θητεία του Μανσίνι στον πάγκο της Βιτόρια.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-5-2): Βιάφαρα – Ουάλασι, Βίτορ Ράμος, Αντερσον Μαρτίνς – Αποντί, Ουέλιτον, Μαγκάλ, Λεάντρο Ντομίνγκες, Λεάντρο – Ουίλιαν, Ρόζερ.

ΣΑΝΤΟΣ: Ενα γκολ από θέση οφσάιντ δύο λεπτά πριν τη λήξη κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της Σπορτ στο Βίλα Μπελμίρο και να «μπαλώσει» την κακή εμφάνιση της «Πέισε» που έπαιζε με παίκτη παραπάνω για μισή ώρα. Τρεις βαθμοί, μπάλα μηδέν.

Τιμωρημένοι ο βασικός μπακ Λέο (5/1) και ο νεαρός επιθετικός Νεϊμάρ (8/1). Τραυματίας εδώ και καιρό ο βασικός κίπερ Φάμπιο Κόστα (5/0). Εκτός ομάδας ο στόπερ Φαμπιάνο Ελερ (5/0), θύμα κόντρας μεταξύ νέων και παλιών. Ο τεχνικός Βάγκνερ προσπαθεί να διορθώσει τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας δοκιμάζοντας σχήμα με τρία αμυντικά χαφ. Στο δημιουργικό τομέα ο μπαλαδόρος Πάουλο Ενρίκε Λίμα (7/3) με τον ταχύ Μάντσον (8/3) και μόνος εκτελεστής ο Κλέμπερ Περέιρα (8/4).

«Το σύστημα μπορεί να φαίνεται αμυντικό αλλά και οι τρεις αμυντικοί χαφ έχουν ποιότητα και μπορούν να βοηθήσουν επιθετικά, δίνοντας μου την ευκαιρία να αλλάξω το σύστημα μέσα στο παιχνίδι» είπε ο προπονητής Μανσίνι.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-5-1): Ντόουγκλας – Βάγκνερ Ντινίζ, Ντομίνγκος, Φαμπάο, Παρά – Πάουλο Ενρίκε Ροντρίγκες, Ρομπέρτο Μπρουμ, Ροντρίγκο Σόουτο, Πάουλο Ενρίκε Λίμα, Μάντσον – Κλέμπερ Περέιρα.

ΣΠΟΡΤ – ΓΚΟΪΑΣ

*** Τελευταία νίκη της Γκοϊάς στο «Ιλια ντο Ρετίρο» ήταν το 1995.

ΣΠΟΡΤ: Στήθηκε για την ισοπαλία και λίγο έλειψε να τα καταφέρει, παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο το τελευταίο μισάωρο. Η Σπορτ ήταν πειθαρχημένη αμυντικά και σχεδόν ανύπαρκτη επιθετικά. «Πληγώθηκε» από τη Σάντος δύο λεπτά πριν το τέλος με γκολ που ήρθε από θέση οφσάιντ. Τελικά γύρισε με άδεια χέρια στο Ρεσίφε, άξιζε όμως κάτι παραπάνω από το τελικό 1-0.

Τρεις απουσίες για τον τεχνικό Λεάο. Ο μέσος Ούγκο (3/1) χάνει τη χρονιά με πρόβλημα στο γόνατο. Από ίωση ταλαιπωρούνται οι χαφ Αμίλτον (8/0) και Φαμπιάνο (4/1). Επιστροφή στο αρχικό σχήμα για τον επιθετικό Βαντίνιο (4/0), που «κερδίζει» τον προπονητή του, αλλά και για το μεγάλο ταλέντο της ομάδας Σίρο (5/0), που δεν έχει ακόμα βρει σταθερή θέση στην εντεκάδα.

«Οποιος δουλεύει ανταμείβεται. Ο Σίρο έχει πολύ ταλέντο και δεν θα το αφήσουμε να πάει χαμένο. Του λείπουν βασικά πράγματα αλλά έχει ότι χρειάζεται για να πάει ψηλά, πράγμα που εξαρτάται μόνο από τον ίδιο» είπε ο Λεάο σχετικά με τον 20χρονο στράικερ.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Μαγκράο – Ελντερ Γκράνζα, Ιγκορ, Ντουρβάλ, Ντούτρα –Αντράντε, Σάντρο Γκοϊάνο, Φαμπιάνο, Φουμαγκάλι – Σίρο, Βαντίνιο.

ΓΚΟΪΑΣ: Εκμεταλλεύτηκε της πολλές απουσίες της Κρουζέιρο που παίζει τελικό Λιμπερταδόρες και πήρε τη νίκη (1-0) με εκτέλεση φάουλ του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Φελίπε. Οι «εσμεραλντίνοι» ήταν συνολικά καλύτεροι και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα γκολ.

Κανονικά ο πολύ καλός αμυντικός Ραφαέλ Τολόι (7/2). Ο νεαρός στόπερ πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις και κλήθηκε στην εθνική εφήβων για το τουρνουά της Βενεζουέλας την ερχόμενη εβδομάδα. Επιστρέφει ο πολύτιμος βασικός στράικερ Ιάρλεϊ (8/3).

Η Γκοϊάς έχει κάνει φέτος τις καλύτερες εμφανίσεις της εκτός έδρας. Στο «Ιλια ντο Ρετίρο» έχει να κερδίσει 14 χρόνια, αλλά αυτό αποτελεί κίνητρο για τον Ελιο ντος Ανζος και τους παίκτες του.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-5-2): Αρλέι – Ερνάντο, Ραφαέλ Τολόι, Λεάντρο Εουζέμπιο – Βίτορ, Αμαράλ, Ραμάλιο, Φελίπε Μενέζες, Ζούλιο Σέζαρ – Φελίπε, Ιάρλεϊ.

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΣΑΝΤΟ ΑΝΤΡΕ

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ: Καλεσμένη στο πάρτι του Ρονάλντο ήταν η «Φλουζάο». Οι «τρικολόρ καριόκας» υπέφεραν στο πρώτο μέρος και πήγαν στα αποδυτήρια με τρία γκολ παθητικό. Στην επανάληψη αντέδρασαν, σκόραραν δις και λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν. Η ανόητη αποβολή του Φρεντ (80’) διέκοψε το μομέντουμ και επέτρεψε στον Ρονάλντο να σκοράρει μια ακόμα φορά για το τελικό 4-2.

«Σεβόμαστε τη Σάντο Αντρέ αλλά βρισκόμαστε σε μια θέση που δεν μας αρμόζει στη βαθμολογία και πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας για να αρχίσουμε αν ανεβαίνουμε. Είναι ένα παιχνίδι που παίζουμε για το μοναδικό αποτέλσμα που υπάρχει για μας, τη νίκη» δήλωσε αποφασιστικά ο τεχνικός Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την «σελεσάο» δεν θα έχει στη διάθεσή του τον βασικό στράικερ Φρεντ (8/5), που όπως είπαμε αποβλήθηκε στο ματς του «Πακαεμπού». Στη θέση του θα χρησιμοποιηθεί ο νεαρός Αλάν (5/0), που τα έχει πάει πολύ καλά όποτε του έχει δοθεί η ευκαιρία.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Ρικάρντο Μπέρνα – Μαριάνο, Λουίς Αλμπέρτο, Εντκάρλος, Ζοάο Πάουλο – Ουέλινγκτον Μοντέιρο, Φαμπίνιο, Ντιγκίνιο, Νταρίο Κόνκα – Αλάν, Λεάντρο Αμαράλ.

ΣΑΝΤΟ ΑΝΤΡΕ: Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) παραχώρησε η «Ραμαλιάο» στην Μπαρουερί και θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη καθώς κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η Σάντο Αντρέ ήταν μεν μέτρια αλλά άξιζε το βαθμό για την προσπάθεια που κατέβαλε στην επανάληψη.

Ετοιμος ο μπακ Σισίνιο (6/0). Ενοχλήσεις στο γόνατο για τον Γκουστάβο Νέρι (5/0) δεν ανησυχούν. Επιστροφή στην εντεκάδα μετά από πάρα πολύ καιρό για τον στόπερ Ντινίνιο (0/0), που, στην πρώτη του φετινή εμφάνιση, θα πάρει τη θέση του Μαρσέλ (9/2), ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες.

«Πρέπει να προσέξουμε γιατί η Φλουμινένσε έρχεται από ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα και γενικότερα δεν έχει πάρει τα αποτελέσματα που θα ήθελε. Εμείς πάμε για το καλύτερο» δήλωσε ο τερματοφύλακας Νενέκα.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Νενέκα – Σισίνιο, Σεζίνια, Ντινίνιο, Γκουστάβο Νέρι – Φερνάντο, Ρικάρντο Κονσεϊσάο, Μαρσελίνιο Καριόκα, Ελβις – Πάμπλο Εσκομπάρ, Νούνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: