7 Ιουλίου 2009

ΣΤΟΙΧΗΜΑ Τσάμπιονς Ληγκ: Σαντ Ζουλιά - Τρε Φιόρι

Α’ ΜΑΤΣ (Τρε Φιόρι – Σαντ Ζουλιά 1-1): Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους φιλοξενούμενους, που προηγήθηκαν στο 42’. Στην επανάληψη όμως η Τρε Φιόρι εκμεταλλεύτηκε το συνθετικό τερέν και την αποβολή αντιπάλου από το 60’, για να φτάσει στην ισοφάριση (74’).

ΣΑΝΤ ΖΟΥΛΙΑ (Ανδόρα, Νο. 300): Η Σαντ Ζουλιά πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση με την ισοπαλία στο Σαν Μαρίνο. Οι παίκτες του Πατρίτσιο Φερνάντες ήταν καλύτεροι σε απόδοση από την Τρε Φιόρι, προηγήθηκαν με το πέναλτι του Σίνος και μπορούσαν να σκοράρουν και για δεύτερη φορά, ωστόσο η αποβολή του Μουνιόθ στο 60’ τους ανάγκασε να οπισθοχωρήσουν. Σε κάθε περίπτωση όμως οι πρωταθλητές Ανδόρας είναι το φαβορί και προσδοκούν παράλληλα στην πρώτη νίκη της ευρωπαϊκής ιστορίας τους: «Επρεπε να κερδίσουμε, κάτι που θα κάνουμε στον επαναληπτικό», είπε με βεβαιότητα ο Φερνάντες.

Φυσικά θα λείψει ο μέσος Μουνιόθ, λόγω τιμωρίας και τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Εντού σε ρόλο ανασταλτικού χαφ. Από εκεί και πέρα δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στη λογική του Φερνάντες, που θα κυνηγήσει το γρήγορο γκολ προκειμένου να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Περιάνες – Λούτσο, Μεχίας, Βαρέλα, Βάλτερ – Σίνος, Εντού – Μορέιρα, Ριέρα, Πέπε – Ρομέρο.

ΤΡΕ ΦΙΟΡΙ (Σαν Μαρίνο, Νο. 302): Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκαν την ισοπαλία με τη Σαντ Ζουλιά οι ερασιτέχνες παίκτες της Τρε Φιόρι. Στο πρώτο τους ματς στα ευρωπαϊκά κύπελλα, οι «σαμαρινέζι» έβαλαν περισσότερο καρδιά από ό,τι ικανότητες και κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα στο 74’. Ο αρχηγός Αντρεΐνι κάλυψε το λάθος του με το οποίο προηγήθηκε η Σαντ Ζουλιά (παραχώρησε πέναλτι) και με σουτ έδωσε ελπίδες πρόκρισης στην Τρε Φιόρι. «Ηταν καλύτεροι από εμάς, αλλά η ισοπαλία ήταν ιστορικό αποτέλεσμα για την Τρε Φιόρι. Τώρα ελπίζουμε στη ρεβάνς», είπε ο τεχνικός Φλοριάνο Σπεριντίο.

Τραυματίστηκε και είναι αμφίβολος ο ηγέτης χαφ Αλτιν Λίσι, μα ο Σπεριντίο ελπίζει να τον έχει στη διάθεσή του από το ξεκίνημα. Με τον Καναρέτσα σε ρόλο «σκούπασς» μπροστά από την άμυνα και τον Τζούντα μοναδική επιθετική αιχμή σε ένα φουλ αμυντικό 4-1-4-1 θα παραταχθεί η Τρε Φιόρι, ελπίζοντας σε κάποιο γκολ στην κόντρα που θα της δώσει και την πρόκριση.


Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: