26 Ιουλίου 2009

Ολυμπιακός: Οι Ιταλοί στέλνουν Ομπίνα


Η αναζήτηση του Ολυμπιακού για ένα "δυνατό" όνομα στη γραμμή κρούσης συνεχίζεται και σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport", έχει ήδη βρεθεί στο πρόσωπο του Βίκτορ Ομπίνα.
Ο Νιγηριανός επιθετικός της Ίντερ, μόλις 22 ετών, φαίνεται πως απασχολεί σοβαρά τους νταμπλούχους Ελλάδος, ενώ όπως τονίζει η ιταλική εφημερίδα ο παίκτης είναι έτοιμος να ταξιδέψει στην Αθήνα για να συζητήσει το ενδεχόμενο της μεταγραφής του.

"Ο Βεζούβιος και η Νάπολι μπορούν να περιμένουν, καθώς ο Ομπίνα αποφάσισε να πει όχι στην πρόταση της ιταλικής ομάδας. Απάντησε αρνητικά στη Νάπολι γιατί θα πάει στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό", ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, υπονοώντας πως η μεταγραφή είναι σχεδόν "κλεισμένη".

Όπως επεσήμανε ο Ζοσέ Μουρίνιο στον Νιγηριανό, δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του για τη φετινή σεζόν στους πρωταθλητές Ιταλίας, ενώ του είπε συγκεκριμένα: "Είσαι καλός παίκτης, αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε πλήρεις στην επίθεση. Καλό θα ήταν να συνεχίσεις την καριέρα σου σε μια άλλη ομάδα".

Αν τελικά αποκτηθεί ο παίκτης, το μόνο που απομένει να αποφασιστεί είναι αν θα αγωνίζεται ως δανεικός από τους "νερατσούρι" ή ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων του Ομπίνα αντί 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: