20 Ιουλίου 2009

Χαρούμενος για τον Σισέ


Χαρούμενος για το γεγονός πως βρήκε δίχτυα ο Τζιμπρίλ Σισέ δήλωσε ο Χενκ Τεν Κάτε μετά το νικηφόρο φιλικό με την Γκλάντμπαχ, ενώ όσον αφορά στη συνέχεια ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είπε οτι "μέρα με τη μέρα θα είμαστε περισσότερο βελτιωμένοι".

Ήταν διαφορετικό ματς σε σχέση μ’ εκείνο με τη Χοφενχάιμ. Υπήρχε λιγότερη κόπωση. Πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα θα είμαστε περισσότερο βελτιωμένοι και φρέσκοι.Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που είναι πίσω σε φυσική κατάσταση, κυρίως ο Σισέ, ο οποίος είχε σήμερα ευκαιρία να πετύχει 3 και 4 γκολ, αλλά είμαι χαρούμενος γιατί σκόραρε και αυτό είναι σημαντικό", είπε αρχικά ο ολλανδός προπονητής.
"Το ίδιο ισχύει και για Κατσουράνη και Λέτο. Είναι παίκτες που εντάχθηκαν πιο αργά από τους υπόλοιπους στην ομάδα. Είδατε ότι ακόμη και ο Καραγκούνης, παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε κάποια προβλήματα τραυματισμού και απουσίασε λίγες μέρες, μπήκε στο γήπεδο και έδωσε φρεσκάδα", πρόσθεσε.
Τέλος για τις άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις, τόνισε: "Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος, έχουμε δουλέψει πολύ καλά ως τώρα και είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: