17 Ιουλίου 2009

ΑΕΚ: Οι Αργεντινοί «στέλνουν» Έκι!

Ο Εζέκιελ Γκονσάλες βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ και του Ντούσαν Μπάγεβιτς, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η εφημερίδα της Αργεντινής Lacapital. Ο Αργεντινός μέσος που στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες της καριέρας του στην Ροζάριο Σέντραλ και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους, η «Ένωση» τον έχει προσεγγίσει για να τον αποκτήσει!

Την ίδια ώρα, νέα σενάρια από τη «χώρα του ταγκό» κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Χιμνάσια Λα Πλάτα για τον Ισμαελ Μπλάνκο!

Η περίπτωση του Γκονσάλες θα μπορούσε να απασχολήσει την ΑΕΚ καθώς ο «Έκι» διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που αναζητεί ο Μπάγεβιτς στον επιτελικό μέσο που ψάχνει, με κυριότερο αυτό της εξαιρετικής κάθετης πάσας. Εξάλλου, στον Παναθηναϊκό ήταν ο κυριότερος τροφοδότης της επιθετικής γραμμής, με τις μακρινές κάθετες μπαλιές, που επιχειρούσε στον άξονα. Παράλληλα, διαθέτει και πολύ καλή ντρίμπλα, αλλά και τα στοιχεία του μέσου-ηγέτη που θα μπορούσε να στηριχτεί η ομάδα.

Ωστόσο ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του είναι ικανός από μόνος του να αντισταθμίσει τα προτερήματα του, κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά στην ΑΕΚ. Ειδικά ο Μπάγεβιτς δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να διακινδυνέψει την ηρεμία της ομάδας και φέτος, με την απόκτηση ενός παίκτη με... βεβαρημένο ιστορικό.

Τίποτα πάντως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει αυτό, ακόμα και αν αποκτηθεί τελικά ο Λεονάρντο, ο οποίος βρίσκεται πολύ στο να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.


Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: