25 Ιουλίου 2009

Στοίχημα Αυστρία: ΡΙΝΤ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ


ΡΙΝΤ: Με την εκτός έδρας νίκη επί της Κάπφνεμπεργκ, ξεκίνησε τη νέα αγωνιστική περίοδο, η ομάδα του Πάουλ Γκλούντοβατς. Εκμεταλλευόμενη με τον καλύτερο τρόπο μια στημένη φάση, πήρε τους τρεις πρώτους πολύτιμους βαθμούς. Δεν είναι τυχαία άλλωστε, η ομάδα με τις περισσότερες επιτυχίες από εκτελέσεις κόρνερ και χτυπήματα φάουλ. Παρ' όλα αυτά ο Γκλούντοβατς, ο οποίος θεωρείται ένα από τους καλύτερους τεχνικούς στις μικρές ηλικίες, χαρακτήρισε τη νίκη, «τυχερή» έχοντας στο μυαλό του τη συνολική μέτρια εικόνα της ομάδας του.

Με καθαρό μυαλό και χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, η Ριντ υποδέχεται σήμερα τους «μαινόμενους ταύρους από το Δουβλίνο». Στην αήττητη έδρα τους, το Φιλ Μετάλ Στάντιον (πλέον Κάινε Σόργκε Αρένα), υποδέχονται τους πρωταθλητές, με οδηγό την περσινή περίοδο, όπου είχαν μία νίκη και μία ισοπαλία.

«Η φετινή Σάλτσπουργκ δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα των προηγούμενων χρόνων», υποστήριξε ο Αυστριακός τεχνικός, «αγωνίζεται με διαφορετικό σύστημα ανάπτυξης. Παίζει για το αποτέλεσμα και τίποτα άλλο. Εάν προηγηθεί κλείνεται στην άμυνα για να κρατήσει το αποτέλεσμα. Πλέον είναι πολύ δύσκολο να την αντιμετωπίσεις», κατέληξε ο Γκλούντοβατς.

Εκτός αποστολής για τους «Βίκινγκ» έμειναν, ο αμυντικός Μίχαελ Ράγιτς, ο οποίος υποφέρει από ένα τράβηγμα και ο μέσος Φλόριαν Στουρμ, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Ερωτηματικά υπάρχουν πίσω από τη συμμετοχή του Αλβανού σέντερ φορ Χαμντί Σαλίχι, ο οποίος ήταν άρρωστος.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3–3–3–1): Γκέμπαουερ – Στοκλάσα, Γκλάσνερ, Μπρουγκστάλερ – Μπρένερ, Χακμάιρ, Χάντζιτς – Λέξα, Ντρέξελ, Νάσκο – Σαλίχι

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Με το εισιτήριο για την επόμενη φάση του C.L., οι πρωταθλητές επιστρέφουν στο εγχώριο πρωτάθλημα, όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Ριντ. Η εβδομάδα που πέρασε ήταν γεμάτη συγκινήσεις, για τους «ταύρους», καθώς αρχικά επικράτησαν με 2-1 επί της Αούστρια, παρότι είχαν μείνει πίσω στο σκορ, με το νικητήριο τέρμα να επιτυγχάνεται στις καθυστερήσεις του αγώνα. Στη συνέχεια, την περασμένη Τετάρτη, επικράτησαν με 1-0 μέσα στο Δουβλίνο, επί της πρωταθλήτριας Μποέμιαν, σφραγίζοντας το εισιτήριο για την τρίτη προκριματική φάση, όπου θα αντιμετωπίσουν την ερχόμενη Τετάρτη την πρωταθλήτρια Κροατίας Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε μετά την επιστροφή από την Ιρλανδία ο Χουμπ Στέφενς, λέγοντας ότι «σε μια ευρωπαϊκή εκτός έδρας επιτυχία δεν χωράνε λόγια. Εμείς έπρεπε από τον πρώτο αγώνα να έχουμε καθαρίσει την πρόκριση», ενώ για τη σημερινή αναμέτρηση επεσήμανε, «έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη αποστολή, καθώς η Ριντ είναι εξαιρετική μέσα στην έδρα της. Ομως εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με επιτυχία», κατέληξε ο Ολλανδός τεχνικός.

Παραμένουν εκτός αγωνιστικής φράσης, ο Τσέχος μέσος Κάρελ Πίτακ και ο Τυνήσιος βασικός αμυντικός Ανίς Μπουσαϊντί, οι οποίοι είναι στο στάδιο της αποθεραπείας. Τραυματίας είναι ο βασικός μεσοεπιθετικός Λουίς Μάχοπ, ο οποίος υποφέρει από μυϊκό τραυματισμό.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του βασικού κεντρικού αμυντικού από την Ουγκάντα, Ιμπραήμ Σεκάγια, ο οποίος υποφέρει από ένα τράβηγμα στον τετρακέφαλο. Εξασθενημένος είναι μετά την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, ο Σιμόν Τσζιόμερ

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4–2–3–1): Γκουσταφσόν – Σχβέγκλερ, Σχίεμερ, Ντούντιτς, Ούλμερ – Αουγκουστίνουσεν, Λαϊτγκέπ – Τσχόι, Ιλιτς, Σβέντο – Γιάνκο

Click Here

Δεν υπάρχουν σχόλια: