17 Ιουλίου 2009

Εκτός και ο Διαμαντίδης!

Ούτε ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα δώσει τελικά το παρών στο ερχόμενο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας. Ο Έλληνας γκαρντ ανακοίνωσε επίσημα ότι δεν θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιόνας Καζλάουσκας μετρά ήδη τρεις απουσίες- μαζί με τους Παπαλουκά- Τσαρτσαρή, και πιθανότατα του Παναγιώτη Βασιλόπουλου.

Η δήλωση του Διαμαντίδη:

«Θέλω να ενημερώσω τους φίλους της Εθνικής ομάδας μπάσκετ καθώς έχω ήδη μιλήσει με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας και το τεχνικό τιμ, ότι λόγω τραυματισμού, μου είναι αδύνατο να συμμετάσχω στις φετινές υποχρεώσεις της Εθνικής. Πρόσφατα χειρουργήθηκα και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο πρώτο στάδιο αποθεραπείας. Σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών θα περάσει αρκετός χρόνος μέχρι να μπω σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Θέλω επίσης να ευχηθώ καλή επιτυχία στα παιδιά και στα μέλη της αποστολής. Ελπίζω και εύχομαι στην επόμενη υποχρέωση της Εθνικής να είμαι υγιής και να ανταποκριθώ στο κάλεσμα της».

Εξέλιξη λίγο ως πολύ αναμενόμενη, αφού ο διεθνής άσος βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης μετά την επέμβαση που υπεβλήθη στους κοιλιακούς. Από τη μεριά του, ο κ. Καζλάουσκας φαίνεται πως: «Ξεκινήσαμε έχοντας στο μυαλό ότι θα τους έχουμε μαζί μας. Αυτό που έχει σημασία είναι να δούμε τι γίνεται από εδώ και πέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: