31 Ιουλίου 2009

Αθλητικές εφημερίδες: Η μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ και ο Ντε Αλεσάντρο!

Διάφορα είναι τα θέματα που απασχολούν τα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

«Χενκ εσύ και η ομάδα δώστε απάντηση, προεδρική στήριξη στον Τεν Κάτε» γράφει η «Goalnews», που σε άλλα θέματα αναφέρει «Υπόκλιση στον ΠΑΟΚ», «Κόκκαλης: Μπράβο Τιμούρ», «ΑΕΚ: Σύννεφα στον ορίζοντα» και «Για το χάλκινο τα κορίτσια του πόλο».

Επίσης, η «Sportday» έχει βασικό θέμα με τίτλο «Και τώρα ο Μάρκ, αύριο η πρόταση του Ολυμπιακού στην Μπέτις για τον Γκονζάλες», ενώ η «Εξέδρα των Σπορ» γράφει «EuroΠΑΟΚ league, αφεντικό στο Οσλο άνετξε μέσα στο βούρκο και με 2-1 καθάρισε την Βαλερένγκα» και η «Ωρα των Σπορ» αποκαλύπτειο «Βόμβα με Ντ΄Αλεσάντρο στην ΑΕΚ».

Παράλληλα, η «Πράσινη» γράφει «Απαντήσεις, μία γροθιά όλοι στον Παναθηναϊκό», ενώ ο «Πρωταθλητής» αναφέρει «Κέρδισε και τον Κετσπάγια» και το «Φως των Σπορ» τονίζει «Ταξίδι για Γκονζάλες» και «Λείπουν μόνο οι υπογραφές για την συμφωνία Κόκκαλη-Μαρινάκη».

Τέλος, ο «Φίλαθλος» έχει τίτλο «Συμφωνία με Γκονζάλες, οι Ισπανοί υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός τα βρήκε με τον παίκτη στα 2,5 εκ ευρώ» και το «Derby sports» αναφέρει «Αυτή η πρόκριση δεν χάνεται».









Δεν υπάρχουν σχόλια: