2 Ιουλίου 2009

Νέα σενάρια για Καστίγιο και Παναθηναϊκό...


Με δηλώσεις του στην ουκρανική ιστοσελίδα "terrikon.dn.ua" ο τεχνικός της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Μιρτσέα Λουτσέσκου, πυροδότησε πάλι τις φήμες για το μέλλον του Καστίγιο, λέγοντας πως ο παίκτης είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό. "Ναι, η ομάδα της Αθήνας έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Καστίγιο. Και από όσο ξέρω οι διαπραγματεύσεις προχωράνε. Προς το παρόν ο Καστίγιο είναι παίκτης μας και θα έρθει μαζί μας στην Ελβετία. Αν οι δύο ομάδες δεν τα βρουν, ο παίκτης θα παραμείνει στη Σαχτάρ", είπε ο Λουτσέσκου.

Το σχόλιο του Παναθηναϊκού στις δηλώσεις Λουτσέσκου ήταν μια... τεράστια διάψευση, κάνοντας λόγο για "ευσεβείς πόθους" του τεχνικού της Σαχτάρ για να ξεφορτωθούν τον παίκτη... Οσον αφορά στα δημοσιεύματα περί πρότασης της ρωσικής Ρούμπιν Καζάν για τον Μάντζιο, υπήρξε μεν διάψευση, αλλά από την άλλη δε, στον Παναθηναϊκό "κάτι" περιμένουν για τον 26χρονο πολύ σύντομα, από ομάδα της Ιταλίας, καθώς η Αταλάντα έχει ήδη ενδιαφερθεί για τον παίκτη.

Το νεότερο που προέκυψε για τους υπό παραχώρηση παίκτες είναι οτι ο Σωτήρης Λεοντίου οδεύει προς τον ΠΑΣ Γιάννινα ή την Καβάλα, χωρίς να αποκλείεται το να δοθεί με ελευθέρας. Αναφορικά με τον Μόρις, μετά το "ναυάγιο" με την Μπέτις, ο παίκτης τη Δευτέρα (6/7) θα έρθει στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους παίκτες που δεν υπολογίζονται

Δεν υπάρχουν σχόλια: