24 Ιουλίου 2009

Αγώνας δρόμου για να παίξουν Γκαλέτι και Μαρέσκα

Με τους Λουτσιάνο Γκαλέτι και Έντσο Μαρέσκα να συμμετέχουν κανονικά στην ομαδικό πρόγραμμα, συνεχίστηκε την Παρασκευή το πρωί στις εγκαταστάσεις στο Ρέντη η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το πρώτο παιχνίδι με την Σλόβαν Μπρατισλάβα (29/7).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, ενώ ολοκληρώθηκε στο γυμναστήριο. Τόσο ο Αργεντινός όσο και ο Ιταλός γυμνάστηκαν κανονικά, δείχνοντας πως έχουν υποχωρήσει οι ενοχλήσεις που νιώθουν.

Οι πιθανότητες που θέλουν τον Γκαλέτι να προλαβαίνει το παιχνίδι με τους Σλοβάκους αυξάνονται (έστω και για μικρό χρονικό διάστημα), σε αντίθεση με τον Ιταλό που δύσκολα θα τα καταφέρει. Αμφότεροι πάντως συμπεριλήφθηκαν στην λίστα του Ολυμπιακού που εστάλη στην UEFA.

Κανονικά προπονήθηκαν και οι Στολτίδης, Γκαλίτσιος, την ίδια ώρα που ο Τοροσίδης ξεκίνησε την συντηρητική αγωγή, ούτως ώστε να αντιμετωπίσει την ρήξη μηνίσκου που τον ταλαιπωρεί στο δεξί του γόνατο.

Αμφίβολος είναι κι αυτός για το ματς της Τετάρτης, καθώς πιθανή συμμετοχή του ενδέχεται να επιβαρύνει ακόμα περισσότερο το γόνατό του και η αρθροσκόπηση να γίνει αναγκαστική και αναπόφευκτη.

Κάτι που ούτε θέλουν να σκέφτονται στον Ολυμπιακό, αφού τότε ο χρόνος απουσίας του υπολογίζεται στον ένα μήνα και οι υποχρεώσεις της ομάδας θα είναι σε πλήρη εξέλιξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: