23 Ιουλίου 2009

"Δεν κάνουμε άλλη μεταγραφή" λέει ο Πατέρας


O Nίκος Πατέρας σε κάθε ευκαιρία δηλώνει την αισιοδοξία του για την πορεία του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Μετά τη σύνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έκανε δηλώσεις και ήταν κατηγορηματικός στο θέμα των μεταγραφών: "Δεν θα πάρουμε άλλον παίκτη. Είμαστε σε καλό δρόμο", τόνισε.

Αρχικά, ο Νίκος Πατέρας δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις κατά την έξοδό του από τα γραφεία της Σούπερ Λίγκα. Οι δημοσιογράφοι επέμειναν και τελικά απάντησε σε κάποιες ερωτήσεις τους.

- Πρόεδρε, είχατε κάνει δηλώσεις επί αυστριακού εδάφους οι οποίες συζητήθηκαν..

"Τι είχα πει;"

Αυτά που είπατε για Γκαγκάτσηδες και Ψυχομάνηδες...

"Δεν αλλάζει κάτι. Εσύ δεν θεωρείς κάτι τέτοιο;"

Η εκτίμησή σας για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού;

"Είμαστε σε καλή πορεία. Η ομάδα βρίσκει σιγά σιγά τον δρόμο της με βάση όσα είδα στην Αυστρία. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια. Θεωρώ ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά. Αυτή τη στιγμή η ομάδα μοιάζει σαν μια ορχήστρα, η οποία χρειάζεται να βρει τον κατάλληλο συγχρονισμό. Μόλις τα καταφέρουμε, όλα θα πάνε κατ' ευχή".

Αφήνετε κάποιο μικρό παράθυρο για άλλη μία μεταγραφή;

"Δεν αφήνω κανένα. Δεν θα γίνει καμία άλλη μεταγραφή".

Αξίζει να αναφέρουμε, πάντως, πως ο Χενκ Τεν Κάτε πριν λίγες ημέρες δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ένας ακόμη παίκτης, ιδιαίτερα σε περίπτωση που βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση.


Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: