23 Ιουλίου 2009

Με σημαντικές απουσίες η Σπάρτα κόντρα στον ΠΑΟ


Η Σπάρτα Πράγας έχει να αντιμετωπίσει τρεις σοβαρές απώλειες βασικών της παικτών, ενόψει του πρώτου αγώνα για τον Γ` προκριματικό γύρο του Champions League με τον Παναθηναϊκό στην Τσεχία. Πιο συγκεκριμένα, οι τσέχοι θα στερηθούν των υπηρεσιών των Μπέργκερ, Κλαντμπρούσκι και Κούτσκα, λόγω τραυματισμών.

Η περίπτωση του Μπέργκερ είναι η πιο δύσκολη για τους "Σπαρτιάτες", λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετώπισε στα γόνατα στο παρελθόν και του προχωρημένου της ηλικίας του (35 ετών).

Ο έμπειρος μέσος θα χάσει την έναρξη του τσέχικου πρωταθλήματος, τον πρώτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ είναι πολύ πιθανό να χάσει και τον επαναληπτικό της Αθήνας, καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις λένε ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για έναν με δύο μήνες.

Την περασμένη Τρίτη (21/7) ο Μπέργκερ ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο, μετά το τέλος της προπόνησης και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, όπου και διαπιστώθηκε το μέγεθος του προβλήματος. Στην συνέχεια, θα αναχωρήσει για την Γερμανία, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις από τον ειδικό γιατρό, Μίλερ Βόλφαρτ.

Παράλληλα, ο προπονητής της Σπάρτα, Γιόζεφ Χόβανετς έχει να αντιμετωπίσει και άλλες δύο απώλειες στον χώρο της μεσαίας γραμμής, αυτές των Κλαντμπρούσκι και Κούτσκα, οι οποίοι θα χάσουν τον πρώτο αγώνα με τους πράσινους λόγω τραυματισμών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: