23 Ιουλίου 2009

Οι μετεγγραφές της ημέρας στην Ευρώπη

Στη Βέρντερ επέστρεψε μετά από ένα χρόνο στην Μπάγερν ο Τιμ Μπορόφσκι. Ο διεθνής Γερμανός μέσος θα ξαναφορέσει τη φανέλα με την οποία αναδείχθηκε και στην οποία αγωνίστηκε από το 200 μέχρι πέρσι για ακόμα μία φορά. Την ίδια στιγμή, η Τότεναμ έκανε τις πρώτες της μετεγγραφές.

Ξανά στη Βέρντερ ο Μπορόφσκι

Επέστρεψε στην αγαπημένη του Βέρντερ Βρέμης ο Τιμ Μπορόφσκι, ο οποίος δεν κατάφερε να κεθιερωθεί στην Μπάγερν. Ο παίκτης υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με το σύλλογο. Ο 33 φορές διεθνής χαφ έχει αγωνιστεί με την ομάδα σε 224 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει βάλει και 39 γκολ.

Δύο παίκτες πήρε η Τότεναμ


Την απόκτηση των Κάιλ Νότον και Κάιλ Γουόκερ από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε η διοίκηση της Τότεναμ, η οποία προχώρησε στην απόκτηση των δύο νεαρών παικτών στην προσπάθεια ενίσχυσης της αμυντικής γραμμής του συλλόγου. Ο πρώτος, 20 ετών, είναι διεθνής με την Ελπίδων της Αγγλίας και ο δεύτερος, 19 χρονών, με την Νέων. Η Τότεναμ πλήρωσε 10 εκατομμύρια ευρώ και για τους δύο.

Μένει στην Τσέλσι ο Μίκελ

Κάτοικος Λονδίνου για τα επόμενα πέντε χρόνια θα παραμείνει ο Τζον Όμπι Μίκελ. Η Τσέλσι ανακοίνωσε επίσημα την Τετάρτη ότι ανανέωσε τη συνεργασία της με την Νιγηριανό μέσο μέχρι το 2014, λίγες μέρες μετά την επίτευξη της συμφωνίας για νέο συμβόλαιο στον Φλοράν Μαλουντά.

Ανανέωσε με την Μπλάκμπερν ο Άντριους


Σε ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα της Μπλάκμπερν προχώρησε ο διεθνής Ιρλανδός μέσος Κιθ Άντριους, ο οποίος θα αγωνίζεται στο «Ίγουντ Παρκ» και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο 28χρονος παίκτης, του οποίου η έλευση στους «Ρόβερς» από τη Μίλτον Κέινς Ντονς αποτέλεσε προσωπική επιλογή του πρώην τεχνικού της ομάδας Πoλ Ινς, είχε μια πολύ καλή πρώτη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, σκοράροντας τέσσερις φορες σε τριανταπέντε παιχνίδια με την φανέλα της Μπλάκμπερν. Αξίζει να σημειωθεί πως οι πολύ καλές του εμφανίσεις στο αγγλικό πρωτάθλημα, ανάγκασαν τον προπονητή της εθνικής ομάδας της Ιρλανδίας Τζοβάνι Τραπατόνι, να τον καλέσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, με το οποίο έκανε ντεμπούτο το Νοέμβριο του 2008.

Ανανέωσε με την Παρί ο Αρμάν

Το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν ανανέωσε ο Σιλβέν Αρμάν. Όπως ανακοίνωσε η γαλλική ομάδα, ο 29χρονος αμυντικός επέκτεινε το συμβόλαιό του κατά έναν χρόνο και έτσι θα παραμείνει στην πρωτεύουσα μέχρι το καλοκαίρι του 2012.

Πιστός στην Τσέλσι ο Ντρογκμπά

Πιστός στην Τσέλσι δήλωσε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού έβαλε τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να φεύγει από το "Στάμφορντ Μπριτζ" και εμφανίστηκε "διψασμένος" να κερδίσει περισσότερους τίτλους με τους Λονδρέζους.

Στη Νοτς Κάουντι ο Έρικσον

Ένας από τους πλέον διάσημους προπονητές του παγκόσμιου στερεώματος, ο Σβεν Γκόραν Έρικσον, εξέπληξε τους πάντες, όταν αποδέχθηκε την πρόταση να αναλάβει τεχνικός διευθυντής της Νοτς Κάουντι. Έτσι, ο πρώην κόουτς της εθνικής Αγγλίας θα δουλεύει στο σύλλογο του Νότιγχαμ, ο οποίος παίζει στη Λιγκ 2, την τέταρτη κατά σειρά κατηγορία της Αγγλίας. Ο Σουηδός δήλωσε δελεασμένος από το πρότζεκτ της ομάδας και δεν φαίνεται να τον ενοχλούν τα σχόλια ότι έκανε ένα τεράστιο βήμα πίσω στην καριέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: