19 Ιουλίου 2009

Κετσπάγια: "Δεν ήμασταν σοβαροί"

Δυσαρεστημένος από την έλλειψη σοβαρότητας, ευχαριστημένος όμως από την προσπάθεια, εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Τιμούρ Κετσπάγια, αναφορικά με το φιλικό της ομάδας απέναντι στην Μπόχουμ.

"Οταν δεν είσαι σοβαρός αυτά παθαίνεις. Αυτό το παιχνίδι μας έδειξε πως όταν είσαι σοβαρός μπορείς να παίξει καλά. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πολύ χαλαρά, χωρίς όρεξη και χωρίς πάθος. Πάντως γενικά είμαι ευχαριστημένος απ` την παρουσία της ομάδας. Δεν θα έλεγα ότι θα είχαμε προβλήματα αν ήμασταν σοβαροί.

Δεν ήμασταν σοβαροί και γι`αυτό έγινε ότι έγινε. Θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι. Αντίθετα δεχθήκαμε δύο γκολ από δικά μας τραγικά λάθη ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και άλλα γκολ. Τώρα έχουμε ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι και μετά τα επίσημα ματς".

Αναφορικά με τον επαναλληπτικό της Ζρίνσκι με την Σλόβαν Μπρατισλάβας από όπου θα προκύψει και ο αντίπαλος του Ολυμπιακού, είπε: "Θα δούμε το παιχνίδι. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα. Θα δούμε πρώτα τι πληροφορίες έχουμε και μετά θα μιλήσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: