19 Ιουλίου 2009

Ροναλντίνιο: "Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μίλαν"

Ο Βραζιλιάνος σταρ θέτει σαν στόχο την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα χρονιά. Ο Ροναλντίνιο θα αναλάβει ρόλο ηγέτη στην ομάδα μετά την πώληση του Κακά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο πρόεδρος της ομάδας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, περιμένει από τον "Ρόνι" να κάνει φέτος το βήμα παραπάνω, μετά την περσινή πρώτη μέτρια χρονιά του στο Μιλάνο.

"Οι στόχοι μας μεγαλώνουν. Πέρσι θέλαμε να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα θέλουμε να το κατακτήσουμε", δήλωσε ο Βραζιλιάνος στη "La Gazzetta dello Sport".

"Άρχισα καλά πέρσι αλλά μετά τραυματίστηκα. Επιπλέον ο Αντσελότι ποτέ δεν με χρησιμοποίησε. Αυτή τη φορά θέλω να παίξω όσο καλύτερα μπορώ από το πρώτο παιχνίδι", πρόσθεσε ο Ροναλντίνιο.

Κάποιες κριτικές ανέφεραν ότι ο Βραζιλιάνος δεν μπορούσε να παίξει στο πλευρό του Κακά στην ομάδα. Με τον δεύτερο να μετακινείται στη Ρεάλ υπάρχει πλέον άπλετος χώρο για τον Ροναλντίνιο.

"Νιώθω πιο σημαντικός τώρα. Νιώθω την εμπιστοσύνη των συμπαικτών μου, του συλλόγου και των φιλάθλων. Η υπευθυνότητα είναι κάτι που μου αρέσει και δεν ανησυχώ καθόλου", πρόσθεσε ο σταρ των "ροσονέρι".

Η Μίλαν "πέταξε" για τις ΗΠΑ, όπου θα δώσει μία σειρά φιλικών αγώνων. Μεταξύ άλλων θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι και θα ολοκληρώσει με το μιλανέζικο ντέρμπι με την Ίντερ στις 26 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: