2 Ιουλίου 2009

Δεν πάει ο Κόκκαλης στην Αυστρία

Το προγραμματισμένο ταξίδι του Σωκράτη Κόκκαλη για το Ζέεφελντ προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την προετοιμασία του Ολυμπιακού, αναβλήθηκε.
Ειλημμένες υποχρεώσεις του προέδρου του Ολυμπιακού, δεν τον αφήνουν να παραβρεθεί έστω και για μικρό χρονικό διάστημα στην Αυστρία, ενώ πιθανολογείται ότι ενδεχομένως να υπάρξει συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αναφορικά με την εμπλοκή του δεύτερου στα διοικητικά της ΠΑΕ - κι ενόψει της γενικής συνέλευσης για την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου (15/7).

Οσον αφορά στα της απογευματινής προπόνησης, ο Τιμούρ Κετσπάγια έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του να ξεμουδιάσουν από τα συνεχόμενα σπριντ, με ένα οικογενειακό διπλό.
Οι "κόκκινοι" αποτελούμενοι από τους Νικοπολίδη (Κόβατς), Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Πάντο, Γκαλίτσιο, Ντομί, Ντουντού, Μπελούτσι (Στολτίδη), Οσκαρ και Ντιόγκο επικράτησαν των "κίτρινων" (Παναγόπουλος - Πάρντο, Αβρ. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Λεονάρντο, Τοροσίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Κατσικογιάννης, Ζαϊρί, Βασιλόγιαννης, Μήτρογλου) με σκορ 6-1.
Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Μπελούτσι (3), Ντιόγκο (2) και Οσκαρ, ενώ για τους "κίτρινους" είχε προσωρινά μειώσει σε 2-1 ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προπόνησης τραυμάτισε ελαφρά (με προβολή) τον Πάρντο στο χέρι.

Τραυματίας, όμως, αποχώρησε και ο Μπελούτσι, ο οποίος δέχτηκε ένα... άγαρμπο χτύπημα (τάκλιν από πίσω) από τον Λεονάρντο και υπέστη κάκωση δεξιάς ποδοκνημικής και δεξιού αχίλλειου τένοντα. Η κατάσταση του αργεντίνου θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη (2/7).
Οι παρατηρήσεις του Τιμούρ Κετσπάγια είχαν να κάνουν κυρίως με την ανάπτυξη του παιχνιδιού και την κυκλοφορία της μπάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: