18 Ιουλίου 2009

AEK: Ματαιώθηκε το φιλικό με Σλάβια


Οι φίλοι της ΑΕΚ θα χρειαστεί να περιμένουν κι άλλο για να πάρουν μια πρώτη "γεύση" από την ομάδα τους, καθώς το φιλικό με την Σλάβια Πράγας που είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα του Σαββάτου (18/7, 19:30GR) ματαιώθηκε, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή.

Η σκέψη να διεξαχθεί το παιχνίδι το φιλικό με την Σλάβια, μία ημέρα αργότερα, δεν ήταν εφικτή, καθώς η πρωταθλήτρια Τσεχίας αναχωρεί την Κυριακή (19/7) για την Πράγα, καθώς ολοκλήρωσε την προετοιμασία της επί αυστριακού εδάφους.

Το συγκεκριμένο φιλικό ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Μπάγεβιτς, να αποκομίσει χρήσιμα συμπεράσματα, καθώς η Σλάβια είναι πολύ πιο έτοιμη από την ΑΕΚ, (είναι και η πρωταθλήτρια Τσεχίας άλλωστε). Σε λίγες ημέρες εξάλλου, ρίχνεται στη "μάχη" του γ` προκριματικού του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια μία εκ των Ιντερ Τούρκου, ή Σέριφ.

Πλέον, ο Μπάγεβιτς θα πρέπει να περιμένει μέχρι την Τρίτη (21/7) για να έχει μια πρώτη εικόνα από τους ποδοσφαιριστές του αγωνιζόμενους, όταν και θα τεθούν αντιμέτωποι με την Κλουζ. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00GR.

Στην Κλαμπ Αμέρικα ο Μοντενέγκρο

Στο μεταξύ, στην Κλαμπ Αμέρικα του Μεξικού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντανιέλ Μοντενέγκρο, που έχει συμφωνήσει σε όλα με τους μεξικανούς. Η περίπτωση του απασχόλησε και την ΑΕΚ, ωστόσο η τιμή του δεν επέτρεψε στην Ενωση να ασχοληθεί ποτέ σοβαρά. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε, ότι η μετακίνηση του Μοντενέγκρο στην Κλαμπ Αμέρικα, θα αποφέρει κοντά στα 4,5 εκ. δολάρια στα ταμεία της Ιντεπεντιέντε.


Victor Chandler Live Casino

Δεν υπάρχουν σχόλια: