5 Ιουλίου 2009

Στοίχημα 4/7 (2): Δύο δυάδες για Κυριακή

Πλησιάζουμε τους τέσσερις μήνες από τότε που μέσα από τα http://betgreece.blogspot.com/ και http://bet-gr.blogspot.com/ υπάρχουν προτάσεις για Στοίχημα σχεδόν σε καθημερινή βάση, με συγκεκριμένες μονάδες πονταρίσματος και ανοιχτό σε όλους «απολογισμό» των επιδόσεων μας.
Τι προκύπτει για αυτό το τετράμηνο, το οποίο σε μια βδομάδα ολοκληρώνεται; Πως σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, η οποία αφορά το τέλος των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και τα δύσκολα σε εκτίμηση πρωταθλήματα της Σκανδιναβίας, όχι μόνο ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ αλλά καταγράφουμε και ένα ΚΑΘΑΡΟ ΚΕΡΔΟΣ της τάξης του 12-13% επί του ποσού που ποντάρουμε. Ενώ και σε επίπεδο «ξερών» σημείων έχουμε επιτυχημένες προβλέψεις που ξεπερνάνε το 65%...
Σας αφήνουμε εσάς να αναλογιστείτε το ΜΕΓΕΘΟΣ της ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ μας. Τι σημαίνει δηλαδή να ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ούτε ένα ευρώ από το «παντελόνι» για τέσσερις (!) μήνες και να έχεις και ένα κέρδος που είναι ΕΞΑΠΛΑΣΙΟ από το μέσο μηνιαίο τραπεζικό επιτόκιο.
Αυτά, για να… ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας και πάμε στις σημερινές δύο δυάδες από Σκανδιναβία:

ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ – ΛΑΧΤΙ Χ2 (1,85) 1-1
ΣΟΓΚΝΤΑΛ – ΣΚΕΙΝΤ Ο 2,5 (1,55) 2-1
ΑΠΟΔΟΣΗ 2,90 Χ 50 μονάδες/+95

Πάρτε 100 ευρώ δώρο!

ΕΡΕΜΠΡΟ – ΑΙΚ U 2,5 (1,60) 1-1
ΣΤΑΒΑΝΓΚΕΡ – ΧΑΜ ΚΑΜ 2 (1,65) 2-1
ΑΠΟΔΟΣΗ 2,65 Χ 50 μονάδες/-50

Εισπράξτε 100 ευρώ χωρίς καμιά υποχρέωση!

Θα τα ξαναπούμε-καλώς εχόντων των πραγμάτων-αργά το απόγευμα με τα βραδινά.

Νιώστε την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Στοιχηματισμού στο διαδίκτυο. Ποντάρεται με ΑΣΦΑΛΕΙΑ όπως θέλετε και όποτε θέλετε…
Κάντε κλικ στα παρακάτω banner για να εντοπίσετε αποδόσεις, παικτικές ευκαιρίες και προσφορές- bonus στις εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Click here now for your Free £50 Bet Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: