10 Ιουνίου 2009

Προκριματικά World Cup 2010 - 4ος όμιλος: Σημαντική αναμέτρηση στο Ελσίνκι.

Πολύ σημαντικό ματς στο Ελσίνκι ανάμεσα σε Φιλανδία και Ρωσία. Αν και η πρώτη θέση του ομίλου έχει κριθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, η δεύτερη θέση είναι ακόμα ανοικτή και έτσι η αναμέτρηση των δυο ομάδων αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, στην οποία είναι αήττητοι σε αυτή την σειρά των αγώνων. Η ομάδα μπορεί να μην έπιασε πολύ μεγάλη απόδοση στο παιχνίδι με το Λιχτενστάιν, αλλά η αναμέτρηση της Τετάρτης είναι διαφορετική και οι Φιλανδοί θα παρουσιαστούν σαφώς πιο σοβαροί. Από εκεί και πέρα η Φιλανδία αναμένεται να παραταχτεί χωρίς αλλαγές στο αρχικό της σχήμα, με τον Mikael Forssell να αποτελεί τον μοναδικό επιθετικό της ομάδας. Το ματς μοιάζει σαν ένας μικρός τελικός για την Φιλανδία, αφού με ήττα λογικά αποχαιρετά οριστικά τις ελπίδες τις για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Η Ρωσία είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και έχει μια διαφορά δυο βαθμών από τους Φιλανδούς. Έτσι οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι με οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν της ήττας σε αυτή την αναμέτρηση. Στα αγωνιστικά ο Sergei Semak, επιστρέφει στο αρχικό σχήμα σε αντίθεση με τους Diniyar Bilyaletdinov και Dmitry Sychev οι οποίοι έχουν μένει εκτός. Από εκεί και πέρα ο Guus Hiddink θα στηριχτεί πολύ και στην απόδοση του Andrei Arshavin.

Διαιτητής: Konrad PLAUTZ (Αυστρία).

Δεν υπάρχουν σχόλια: