30 Ιουνίου 2009

ΠΑΟΚ: Συμφώνησε με Σαβίνι!

Τα τυπικά απομένουν πλέον για την απόκτηση του Μίρκο Σαβίνι από τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον 30χρονο Ιταλό αριστερό μπακ και τις επόμενες μέρες αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές. «Είναι πρόκληση για εμένα ο ΠΑΟΚ» , δήλωσε ο Λούσιο Φιλομένο.

Μέσα στην εβδομάδα ο ποδοσφαιριστής θα φτάσει Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Ο Σαβίνι αποτελεί μια πολύ σημαντική ενίσχυση για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος, αφού προσδίδει εμπειρία, με τις πολλές παραστάσεις που έχει όλα τα χρόνια της παρουσίας του στο Καμπιονάτο. Μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει αρχηγός της Νάπολι, έχει περάσει από τη Φιορεντίνα, όπου έχει υπάρξει συμπαίκτης με τον Ζήση Βρύζα, ενώ την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στην Παλέρμο.

Την Τετάρτη… η αποθέωση!

Το απόγευμα (18:00) της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ανοιχτή προπόνηση του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν. Έτσι, οι οπαδοί της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματά της, όπως οι Κουτσιανικούλης και Φιλομένο, για να τους κάνουν μια τονωτική… ένεση, ενόψει της νέας περιόδου. >

Δεν υπάρχουν σχόλια: