4 Ιουνίου 2009

Επόμενο βήμα για την ΑΕΚ ο Λεονάρντο

Ύστερα από το ξεκαθάρισμα στο διοικητικό τοπίο, η ΑΕΚ φορτσάρει για να κλείσει τις «τρύπες» στο ρόστερ της, με την απόκτηση ποδοσφαιριστών που έχει τσεκάρει εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Ο πρώτος στόχος είναι αναμφισβήτητα ο Λεονάρντο του Λεβαδειακού, για τον οποίο αναμένεται να γίνουν οι πιο καθοριστικές κινήσεις μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.
Ο Βραζιλιάνος μέσος θέλει ΑΕΚ, κάτι που έχει δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν, ενώ δεδομένη και η εκτίμηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς προς το πρόσωπο του.
Οι ιθύνοντες του Λεβαδειακού τον κοστολογούν κοντά στο 1 εκ. ευρώ, αλλά στο «στρατόπεδο» της «Ένωσης» υπάρχει η πίστη για την απόκτηση του με ένα ποσό κοντά στα 600.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου κάποιου δανεικού.
Εξάλλου, η ΑΕΚ θα αγοράσει μόνο το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη, ποσοστό που ανήκει άλλωστε στον Λεβαδειακό καθώς το υπόλοιπο 50% ανήκει στον μάνατζερ του, Γιάννη Καινούργιο.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι ο κ. Καινούργιος, είναι πολύ φίλος με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, γεγονός που μπορεί να αποδειχτεί καταλυτικό στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι δύο πλευρές μοιάζουν να βρίσκονται πολύ κοντά, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι παίκτης ειδοποιήθηκε να επιστρέψει στην Λιβαδειά μέσα στο Σααββατοκύριακο, για να διευθετηθούν οι όποιες λεπτομέρειες (σε περίπτωση πάντως που υπάρξει οριστική συμφωνία).

Δεν υπάρχουν σχόλια: