4 Ιουνίου 2009

Οι Σπερς προτείνουν τριετές συμβόλαιο στον Μπουρούση

Πρόταση για τριετές συμβόλαιο από τους Σπερς φέρεται να έχει στα χέρια του ο Γιάννης Μπουρούσης που όπως είναι γνωστό μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλλημα. Ελλάδα ή ΝΒΑ;

Οι ετήσιες οικονομικές αποδοχές του θα φτάσουν το 1.7 εκατ. ευρώ, ενώ συνολικά ο παίκτης θα πάρει 12 εκατ. δολάρια αν επιλέξει το Σαν Αντόνιο.

Η ομάδα του Τέξας με προπονητή τον Γκρεγκ Πόποβιτς έχει πάντα ανοιχτά τα μάτια και ενδιαφέρεται για παίκτες πέρα από το ΝΒΑ, δεν είναι τυχαίο πως έχει στην σύνθεση της αθλητές όπως οι Γάλλοι Τόνι Πάρκερ και Ίαν Μαϊμί αλλά και οι Αργεντινοί Μανού Τζινόμπιλι και Φαμπρίτσιο Ομπέρτο.

Την περυσινή σεζόν μάλιστα πήραν και τα δικαιώματα του Βασίλη Σπανούλη από τους Χιούστον Ρόκετς πριν πάει ο Έλληνας γκαρντ στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Μπουρούσης στον Ολυμπιακό ήταν από τους πλέον χαμηλόμισθους με 500.000 ευρώ και είναι λογικό πλέον να ζητάει ένα καλύτερο συμβόλαιο.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον 26χρονο σέντερ στον Πειραιά και θα του καταθέσει σύντομα επίσημη πρόταση. Ο Έλληνας διεθνής όπως έχει δηλώσει θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό αλλά θα ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις του με τον σύλλογο με το ποσό των 2 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας του με την ομάδα.

Από την πλευρά της η ΚΑΕ αναμένεται να του κάνει χαμηλότερη προσφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: