16 Ιουνίου 2009

Κρουζ: Αναμονή μέχρι την Τετάρτη στον Παναθηναϊκό...

Ως την Τετάρτη θα πρέπει να περιμένουν στον Παναθηναϊκό για να μάθουν εάν τελικά ο Χούλιο Κρουζ θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν με την πράσινη φανέλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει και γραπτώς την ίδια πρόταση που έκανε και την Δευτέρα στους μάνατζερ του Αργεντινού και θα περιμένει μέχρι την Τετάρτη την απάντηση του πρώην επιθετικού της Ίντερ.

Βέβαια, τα δεδομένα από την πλευρά των «πρασίνων» δεν αλλάζουν και για να υπάρξει θετική εξέλιξη στο θέμα, θα πρέπει οι μάνατζερ του Κρουζ να ρίξουν αρκετά τις απαιτήσεις τους.
Η πρόταση του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει διετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές 2 εκ, ευρώ και μπόνους που φτάνουν το ποσό στα 3 εκ. ευρώ.
Από την πλευρά τους, οι μάνατζερ του 34άχρονου επιθετικού ζήτησαν 3.5 εκ. ευρώ και μπόνους 1 εκ. ευρώ, συν 2 εκ. ευρώ για τους ίδιους, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Οι εναλλακτικές λύσεις

Σε περίπτωση που η υπόθεση του Κρουζ δεν έχει αίσιο τέλος, το οποίο αυτή την στιγμή είναι και το πιο πιθανό, οι «πράσινοι» εξετάζουν άλλες εναλλακτικές λύσεις για την επίθεση.
Ο λόγος για τους Χοσέ Σαντ της Λανούς, Λούκας Μπάριος της Κόλο Κόλο και Αριτς Αντούριθ της Μαγιόρκα. Η περίπτωση του Σαντ δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες, μετά και την εισήγηση του Ρότσα.
Όσον αφορά στον Αντούριθ, ο Παναθηναϊκός προσφέρει 3.5 εκ. ευρώ και τον Νασίφ Μόρις ως έμψυχο αντάλλαγμα, ενώ από την πελυρά τους οι Ισπανοί ζητούν 6.5 εκ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: