27 Ιουνίου 2009

Ολυμπιακός: Φιλικό με Τότεναμ στην Αγγλία

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι το τελευταίο χρονικά φιλικό που θα πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", εκεί που ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Τότεναμ, ενώ στην Ολλανδία θα γίνει ακόμα ένα απέναντι στην Σβόλε.

Η ανακοίνωση για τα φιλικά

"Την Παρασκευή, 3 Ιουλίου θα ξεκινήσουν και τα φιλικά παιχνίδια. Πρώτος αντίπαλος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα είναι η Αυστριακή Schwaz που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία. Ο αγώνας θα γίνει στην ομώνυμη πόλη και θα αρχίσει στις τοπική ώρα.

Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας μας που θα διεξαχθεί στο Έρμελο της Ολλανδίας από 10 έως 17 παιχνίδια περιλαμβάνει τέσσερις φιλικούς αγώνες.
Η αρχή θα γίνει στις 11 Ιουλίου με αντίπαλο την Κυπελλούχο Ολλανδίας SC Heerenveen. Ο αγώνας θα γίνει στο Buitenpost Friesland και θα αρχίσει στις 18:00 (τοπική ώρα).

Επόμενος αντίπαλος δύο ημέρες αργότερα, στις 13 Ιουλίου, η επίσης Ολλανδική FC Zwolle. Ο αγώνας θα γίνει στο WHC Stadion, στην πόλη Wezep και θα αρχίσει στις 19:00 (τοπική ώρα).

Στις 15 Ιουλίου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την τουρκική Sivvasspor, σε έναν αγώνα ο οποίος θα γίνει στο SG Cronau Stadium που βρίσκεται στην ομώνυμη πόλη της Γερμανίας και θα αρχίσει στις 19:00 (τοπική ώρα).

Το τελευταίο φιλικό, πριν από την επιστροφή στην Ελλάδα θα διεξαχθεί στις 18 Ιουλίου, με αντίπαλο την Γερμανική VFL Bochum. Ο αγώνας θα γίνει στη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στο Rewirpower Stadion του Μπόχουμ.

Στην Ελλάδα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα δώσει ένα φιλικό παιχνίδι, πριν από την έναρξη των υποχρεώσεων του για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στο παιχνίδι αυτό η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Ολλανδική FC Groningen, ενώ στις 9 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει στο White Hart Lane του Λονδίου, την Tottenham".

Δεν υπάρχουν σχόλια: