5 Ιουνίου 2009

Μπερλουσκόνι: "Δεν χρειάζεται παίκτες η Μίλαν"

Ο ιδιοκτήτης της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, πιστεύει ότι οι "ροσονέρι" είναι ήδη αρκετά δυνατοί και θα παραμείνουν έτσι ακόμα και αν φύγει το μεγάλο αστέρι της ομάδας, ο Κακά.

Ο Μπερλουσκόνι θα εξαγριώσει ακόμα περισσότερο τους φιλάθλους της Μίλαν με τις πρόσφατες δηλώσεις του, ότι είναι χαρούμενος με το ρόστερ της ομάδας. Ο ιδιοκτήτης των "ροσονέρι" δεν σκέφτεται να αποκτήσει κάποιο καινούριο παίκτη, ούτε καν για την άμυνα, όπου υπάρχει ένα μεγάλο κενό μετά την αποχώρηση του Πάολο Μαλντίνι.

Πάντως ο Ιταλός πρωθυπουργός προσπάθησε να διαβεβαιώσει τους φιλάθλους ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούν, καθώς η Μίλαν θα είναι πιο δυνατή από ποτέ την επόμενη σεζόν. "Μου αρέσει η Μίλαν όπως είναι. Πιστεύω ότι με τον μεγάλο αριθμό των πρωταθλητών που μπορούμε να ρίξουμε στον αγωνιστικό χώρο, δεν χρειαζόμαστε άλλον", δήλωσε ο Μπερλουσκόνι.

"Οι φίλαθλοι της Μίλαν μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι: θα δώσουμε στον Λεονάρντο μία ομάδα γεμάτη από πρωταθλητές, στην οποία δεν θα χρειάζεται κανένα νέο παίκτη στην αμυντική γραμμή. Υπολογίζουμε στην επιστροφή των Καλάτζε και Νέστα", πρόσθεσε ο Ιταλός πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: