23 Ιουνίου 2009

"Πράσινος" ο Κατσουράνης λένε οι Πορτογάλοι!

Παίκτης του Παναθηναϊκού οριστικά είναι ο Κώστας Κατσουράνης σύμφωνα με την «Record» που το έχει πρώτο θέμα στην ηλεκτρονική της έκδοση με τίτλο "Αντίο Κατσουράνη". Οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι ο Ελληνας διεθνής λέει σήμερα αντίο στην Μπενφίκα, αφού ο Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με τους «Αετούς» στο ποσό των 2,5 εκ. ευρώ και απομένουν μόνο οι ανταλλαγές των φαξ για να ολοκληρωθούν τα τυπικά.

Ο παίκτης ο ίδιος έχει συμφωνήσει αρκετό καιρό να ενταχθεί στο ρόστερ του «τριφυλλιού» και μετά την αρνητική εξέλιξη με τον Ενχελααρ οι «πράσινοι» στράφηκαν προς των πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Πάντως οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι δεν αναφέρονται καθόλου σε δημοσιεύματα που υπάρχουν σχετικά να την συμφωνία που υπήρξε ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ για αποζημίωση ώστε να μην χαλάσει η μεταγραφή του «Κατσούρ».

Μόρις: «Ακόμα δεν υπάρχει τίποτα»

Σε διακοπές βρίσκεται ο Νασίφ Μόρις που με δηλώσεις του δεν απέρριψε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με την φανέλα της Μπέτις παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται από του χρόνου στην δεύτερη κατηγορία. "Είμαι σε διακοπές και τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμη. Το να παλεύεις για την άνοδο είμαι μια ωραία πρόκληση και ένα κίνητρο επίσης. Όταν βλέπεις πως η ομάδα είναι προορισμένη να κερδίζει, νιώθεις μια ασφάλεια όταν υπογράφεις".

Εντωμεταξύ σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Παναθηναϊκός προσέφερε 5 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Ολιβέϊρα όμως η διοίκηση της ομάδας από την Ανδαλουσία είπε όχι, καθώς η τιμή εκκίνησης για την πώληση του παίκτη είναι τα 10 εκ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: