23 Ιουνίου 2009

Διαμαντίδης: "Δεν ξέρω τι θα γίνει με την Εθνική"

Στην πορεία της αποθεραπείας του μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στους κοιλιακούς αναφέρθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, μέσω του προσωπικού blog που διατηρεί με τον Θοδωρή Παπαλουκά. Ο άσος του Παναθηναϊκού τόνισε ότι νιώθει πολύ καλά και πρόσθεσε ότι ακόμα δεν ξέρει τι θα γίνει με τη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα ενόψει Ευρωμπάσκετ.

Αναλυτικά:

«Αυτές τις μέρες βρίσκομαι στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Καστοριά, αναρρώνοντας από τη χειρουργική επέμβαση στους κοιλιακούς. Νιώθω πολύ καλά παρά το ότι ακόμα πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός, αφού το χειρουργείο είναι φρέσκο.

Ακολουθώ κατά γράμμα τις οδηγίες των γιατρών, οι οποίοι πολύ σύντομα θα με επανεξετάσουν για να δουν πώς προχωρά η ανάρρωση. Παράλληλα ξεκουράζομαι και γεμίζω τις μπαταρίες μου μετά από μία πολύ κοπιαστική, αλλά εξόχως επιτυχημένη, αγωνιστική περίοδος με τον Παναθηναϊκό και την Εθνική ομάδα.

Ο χρόνος της αποκατάστασης υπολογίζεται σε τέσσερεις έως έξι εβδομάδες. Μετά το πέρας αυτού του διαστήματος θα μπορέσω να ξεκινήσω σιγά-σιγά τις προπονήσεις. Βέβαια το τελευταίο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι το πότε θα αρχίσω να προπονούμαι. Προέχει η πλήρης αποκατάσταση του τραυματισμού έτσι ώστε την επόμενη χρονιά να είμαι απολύτως υγιής.

Ειλικρινά δεν γνωρίζω ακόμα τι θα γίνει με την Εθνική ομάδα. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα μιλήσω με τους ανθρώπους της Εθνικής έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θα κάνω. Το αν δηλαδή θα συμμετάσχω ή όχι στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας.

Για μένα η αυριανή μέρα θα είναι πολύ σημαντική επειδή μαζί με τη WIND θα παραδώσουμε στο Νομαρχιακό Σύλλογο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Καστοριάς τα χρήματα που μαζεύτηκαν όλη τη χρονιά από την κοινωνική πρωτοβουλία της WIND, «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ». Η κίνηση αυτή της WIND αξίζει πολλά συγχαρητήρια, κι ελπίζω ότι θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Τότε, αν όλα πάνε καλά, θα είμαι υγιής και θα μπορέσω να προσφέρω περισσότερα χρήματα με τα καλάθια μου. Ο Νομαρχιακός Σύλλογος Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Καστοριάς τα έχει ανάγκη αυτά τα χρήματα και χαίρομαι πάρα πολύ που μπορέσαμε μαζί με τη WIND να προσφέρουμε για να κάνουμε λίγο καλύτερη τη ζωή μερικών ανθρώπων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: