3 Ιουνίου 2009

Δεν αλλάζει γνώμη ο Μανωλάς

Μια ημέρα μετά την παραίτηση Μανώλα και την κοινή συνέντευξη Τύπου του Νίκου Νοτιά με το Νίκο Θανόπουλο όλοι περιμένουν να δουν τι εξελίξεις θα υπάρξουν στην ΑΕΚ.
Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης δεν φαίνεται να αλλάζει γνώμη και η αποχώρηση από τον σύλλογο θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρη. Σήμερα (Τετάρτη) ο Στέλιος Μανωλάς αναμένεται να στείλει το έγγραφο της παραίτησης του σην δίοικηση της Ένωσης.
Όσον αφορά τον Ντούσαν Μπάγεβιτς μόνο αν συμβεί κάτι συγκλονιστικό δεν θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας και τη νέα σεζόν. Ο Ντούσκο πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε από τους ισχυρούς άνδρες της ομάδας και θα συνεχίσει κανονικά στον πάγκο της ΑΕΚ για μια ακόμη σεζόν.
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχουμε και επίσημη τοποθέτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη, που είχε ανακοινώσει το χειμώνα πως μετά το τέλος της σεζόν θα αποφασίσει αν θα συμμετέχει στα διοικητικά των "κιτρινόμαυρων".
Από εκεί και πέρα, την πόρτα του χειρουργείου πέρασε την Τρίτη ο Γιώργος Αλεξόπουλος που υποβλήθηκε σε εγχείριση αποκατάστασης πρόσθιου χιαστού αριστερού γόνατος. Σήμερα θα πάρει εξιτήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: