2 Ιουνίου 2009

«Σφήνα» του Αμβούργου για την απόκτηση του Κατσουράνη

Τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία που ήθελαν τον Κώστα Κατσουράνη να βρίσκεται μία ανάσα από το Αμβούργο, επιβεβαιώθηκαν και από επίσημα χείλη των ανθρώπων της γερμανικής ομάδας. Βεβαίως, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να «παραμονεύει» και οι διοικούντες εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι τελικά, ο διεθνής μέσος θα καταλήξει στην Παιανία.

Στην Γερμανία, όμως, οι παράγοντες του Αμβούργου εμφανίζονται σίγουροι για την απόκτηση του Κατσουράνη. Η «Record» έγραφε πως την Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει το θέμα του έλληνα άσου της Μπενφίκα. Τι ακριβώς συμβαίνει όμως;

Ο αθλητικός διευθυντής του Αμβούργου, Ντίτμαρ Μπαϊερσντόρφερ είπε ότι ο Κατσουράνης κατά... 99% θα συνεχίσει την καριέρα του στη «Νόρντμμπανκ Αρίνα».

«Οι συζητήσεις με την Μπενφίκα βρίσκονται σε καλό δρόμο. Πιστεύω ότι σύντομα, ακόμα και σε λίγες ώρες, θα τελειώσουμε τη μεταγραφή του Κατσουράνη.

»Είναι ένας ποδοσφαιριστής που τον ξέρουμε πολύ καλά και μπορώ να σας πω ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα φοράει τη φανέλα μας τη νέα χρονιά», είπε ο Μπαϊερσντόρφερ και συνέχισε:

«Γνωρίζαμε από τον Μάρτιο ότι ο Κατσουράνης θα αποτελέσει παρελθόν από την Μπενφίκα.

»Κοιτάξαμε προσεκτικά τις προτάσεις ποδοσφαιριστών που μας είχαν γίνει τους τελευταίους μήνες και καταλήξαμε στην άποψη ότι ο Κατσουράνης ήταν η καλύτερη επιλογή. Για αυτό το λόγο πάμε να τον αποκτήσουμε. Είναι θέμα χρόνου».

Ερωτηθείς για το αν είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού απάντησε: «Εγώ ξέρω ότι ο Κατσουράνης είχε προτάσεις και από άλλες γερμανικές ομάδες. Άκουσα ότι είχε και από τον Παναθηναϊκό, αλλά και από την ΑΕΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: