20 Ιουνίου 2009

Ο Σ.Κόκκαλης προανήγγειλε μεταγραφές και πιθανότητα αγώνων στο ΟΑΚΑ


Τρεις με τέσσερις μεταγραφές ακόμη, έτοιμων παικτών, προανήγγειλε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, στη διάρκεια του 3ου παγκόσμιου συνεδρίου της «Θύρας 7». Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ εμφανίστηκε σαφώς ικανοποιημένος με την θετική έκβαση των υποθέσεων Ντάρμπισιρ και Μέλμπεργκ, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να δοθούν τα παιχνίδια του Champions League στο ΟΑΚΑ, στην περίπτωση που η ομάδα πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης.
Η σκέψη αυτή, άλλωστε, υπάρχει εδώ κι αρκετό καιρό στους διοικούντες, μιας και το Καραϊσκάκη έχει αποδειχθεί μικρό για να καλύψει τις ανάγκες των οπαδών του συλλόγου σε αγώνες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όσον αφορά στα μεταγραφικά, ο Σωκράτης Κόκκαλης είπε πως «θα πάρουμε ακόμη τρεις με τέσσερις παίκτες», χωρίς, ωστόσο, να αναφέρει κάποια ονόματα.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης ζήτησε από τους εκπρόσωπους των συνδέσμων να προστατεύσουν με όλες τις δυνάμεις τους την ομάδα απομονώνοντας αυτούς που προκαλούν με τη στάση τους προβλήματα στον Ολυμπιακό. Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ δεν θέλει ούτε καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο να σημειωθούν έκτροπα σε ευρωπαϊκό

Δεν υπάρχουν σχόλια: