15 Ιουνίου 2009

Φάμπρεγας:"Μας λείπει ένας Ζιλμπέρτο Σίλβα από το κέντρο"

Ένας παίκτης τύπου Ζιλμπέρτο Σίλβα λείπει από την Άρσεναλ σύμφωνα με τον Σεσκ Φάμπρεγας, που μίλησε σε αγγλικά μέσα ζητώντας ουσιαστικά από τον Αρσέν Βενγκέρ έναν παίκτη στην θέση του αμυντικού μέσου.
Η ομάδα της Άρσεναλ συνηθίζει να είναι από τις ομάδες που παίζουν το ωραιότερο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Οι πολλές πάσες στον χώρο του κέντρου και οι γρήγορες αντεπιθέσεις είναι ένα χαρακτηριστικό που την κάνει να ξεχωρίζει.
Παρόλα αυτά τα τελευταία χρόνια υπήρχε πάντα ένας παίκτης στον χώρο του κέντρου που έκανε όλη την "βρώμικη" δουλειά. Στην αρχή ήταν ο Βιεϊρά, μετά ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Φλαμινί. Τώρα όμως δεν υπάρχει κανείς.
Με δηλώσεις του ο αρχηγός των "κανονιέρηδων" Σεσκ Φάμπρεγας μίλησε για το συγκεκριμένο πρόβλημα, λέγοντας πως θα πρέπει να αποκτηθεί ένας παίκτης σε αυτή τη θέση.

"Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με παίκτες δίπλα μας όπως ο Πατρίκ Βιεϊρά και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Την προηγούμενη σεζόν όμως δεν υπήρχε κάποιος παίκτης σαν αυτούς τους δυο , με αποτέλεσμα να έχουμε σοβαρό πρόβλημα", ξεκίνησε να λέει ο νεαρός άσος και συνεχίσε.

"Εάν δεν κερδίζεις τίτλους τότε δεν υπάρχει και ευτυχία σε μια ομάδα, οι ήττες σε Τσάμπιονς Λιγκ και Λιγκ Καπ μας στοίχησαν πολύ. Εγώ προσωπικά αισθάνομαι χαρούμενος στην Άρσεναλ, αλλά όπως και να το κάνουμε τέσσερα χρόνια χωρίς τίτλο είναι πολλά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: