22 Ιουνίου 2009

Στον Παναθηναϊκό ο Λέτο!

Πολύ κοντά στην μετακίνηση του στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Σεμπάστιαν Λέτο, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του Aργεντινού μέσου στην αγγλική ιστοσελίδα «Skysports.com».

Ο 22άχρονος μέσος μάλιστα τόνισε πως οι πιθανότητες να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό είναι περισσότερες από 90%, ενώ επεσήμανε ότι ήθελε να μείνει στον Ολυμπιακό, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν έκαναν καμία κίνηση για να τον κρατήσουν.

Ο Λέτο έχει ελάχιστες πιθανότητες να αποκτήσει άδεια εργασίας στην Αγγλία, λόγω της μικρής συμμετοχής του με την ομάδα του Μερσεϊσάιντ, γεγονός που σημαίνει ότι η Λίβερπουλ δεν θα τον κρατήσει στο δυναμικό της και θα προτιμήσει να τον πουλήσει σε άλλη ομάδα.

«Είμαι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Λίβερπουλ και τον Παναθηναϊκό και από όσο ξέρω οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία», αποκάλυψε αρχικά ο Λέτο, ο οποίος συνέχισε:

«Πιστεύω ότι οπι πιθανότητες να παίξω για τον Παναθηναϊκό την επόμενη σεζόν είναι παραπάνω από 90%. Περίμενα όλες αυτές τις εβδομάδες από τον Ολυμπιακό να κάνει μία κίνηση για να με αγοράσει, αλλα μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει τίποτα.

»Δεν είναι θέμα χρημάτων. Ηθελα να μείνω στον Ολυμπιακό, αλλά από την στιγμή που δεν θέλουν να με κρατήσουν, πρέπει από την πλευρά μου να σκεφτώ το μέλλον μου» τόνισε ο Αργεντίνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: