19 Ιουνίου 2009

Έδωσε παρόν ο Κόκκαλης

Το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού ενόψει της νέας αγωνστικής περιόδου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, παρουσία του προέδρου του συλλόγου, Σωκράτη Κόκκαλη.

Ο ισχυρός άντρας των «ερυθρόλευκων» παρουσίασε στους παίκτες της ομάδας τον νέο τους προπονητή, Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος αντίστοιχα είχε την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το ρόστερ, με το οποίο θα δουλέψει.
Το παρών έδωσαν όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού, εκτός από τον Μίχαλ Ζεβλάκοφ, ο οποίος είχε λάβει σχετική άδεια από την ΠΑΕ και θα επιστρέψει το Σάββατο, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, όπως έπραξαν την Παρασκευή οι υπόλοιποι παίκτες.
Απών από την πρώτη, όπως ήταν φυσικό, ήταν και ο Κριστιάν Λεντέσμα, ο δανεισμός του οποίου στη Σαν Λορέντζο λήγει στις 30 Ιουνίου και ακόμη είναι άγνωστο εάν θα επιστρέψει στην ομάδα του Πειραιά.
Αντίθετα, το παρών έδωσε και ο Ραούλ Μπράβο, κατευθείαν από το αεροδρόμιο.
Το Σάββατο και την Κυριακή οι παίκτες του Ολυμπιακού θα συνεχίσουν με διπλή προπόνηση, ενώ τη Δευτέρα θα αναχωρήσουν, με προορισμό το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, ενόψει της ερχόμενης σεζόν.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα βρίσκονται στην Αυστρία μέχρι τις 4 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: