27 Ιουνίου 2009

Έδιωξε τον Οκκά η Ομόνοια λόγω Λεμονή!

Οριστικό είναι πλέον το διαζύγιο του Γιάννη Οκκά με την Ομόνοια καθώς η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να λήξει την συνεργασία τους. Η κόντρα με τον προπονητή της ομάδας, Τάκη Λεμονή, στοίχισε στον παίκτη την καριέρα του στον κυπριακό σύλλογο.

Οι δύο άνδρες είχαν μία λεκτική διαμάχη κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας στην Αυστρία, με αποτέλεσμα η διοίκηση να υπερασπιστεί τον τεχνικό. Παρόλο που ο παίκτης ζήτησε "συγγνώμη" για την συμπεριφορά του, δεν έγινε δεκτή από την ομάδα, που θέλει να μην συμβούν ξανά τέτοια περιστατικά.

Ετσι το Σάββατο (27/06) το πρωί, εξέδωσε μία ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιούσε το διαζύγιο με τον Οκκά. Η ανακοίνωση ανέφερε: "Η Ομόνοια ανακοινώνει πως, ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Οκκάς τίθεται εκτός πλάνων της ομάδας.

Η Ομόνοια προτού λάβει την τελική και δύσκολη απόφαση της, αξιολόγησε τα γεγονότα που οδήγησαν στην αποπομπή του ποδοσφαιριστή από την αποστολή στην Αυστρία, την όλη στάση του από την ημέρα που ενεγράφη στο έμψυχο δυναμικό της, όσο και τις εξηγήσεις του Γιάννη Οκκά.

Η Ομόνοια εκτιμά τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Γιάννη Οκκά. Εκτιμά επίσης το γεγονός ότι ο παίκτης έδειξε μεταμέλεια σε ότι αφορά τη συμπεριφορά του. Παρόλα αυτά, η πειθαρχεία είναι και θα είναι φέτος αδιαπραγμάτευτη. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, τυγχάνουν των καλύτερων συνθηκών εργασίας.

Η Ομόνοια τους αμείβει ανάλογα με την αξία τους και είναι συνεπέστατη στις υποχρεώσεις της. Απαιτεί λοιπόν απ΄ όλους απόλυτη πειθαρχεία και κυρίως πλήρη συμμόρφωση στις εντολές και απαιτήσεις του προπονητή. Η Ομόνοια θα έχει αγωνιστικό απώλεια, όμως είναι διατεθειμένη να αντιμετωπίσει την οποιαδήποτε απώλεια, προκειμένου να εξασφαλίζει στο μέγιστο βαθμό, την πειθαρχεία στις τάξεις της ομάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: