28 Ιουνίου 2009

ΟΣΦΠ: Προσπαθεί απεγνωσμένα να απαντήσει με τον "τελειωμένο" Όουεν...

Απεγνωσμένη απάντηση στις σαρωτικές μεταγραφές του Παναθηναϊκού, επιχειρεί ο Ολυμπιακός και ο Σωκράτης Κόκκαλης. Μια από τις λύσεις που εξετάζονται είναι και η περίπτωση του "τελειωμένου", ποδοσφαιρικά και ηλικιακά, πρώην παίκτη της Νιούκαστλ Μάικλ Όουεν.
Χθες σε μεγάλο γραφείο μάνατζερ της Αγγλίας η κουβέντα περιστρεφόταν γύρω από την Ελλάδα. Στην κουβέντα αναφερόταν χαρακτηριστικά ότι «οι Έλληνες φέτος ρίχνουν πολλά λεφτά», και μάλιστα στέκονταν στις μεταγραφές του Τζιμπρίλ Σισέ και του Όλοφ Μέλμπεργκ σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Στους ατζέντηδες του Νησιού προκάλεσε μεγάλη εντύπωση ότι οι δύο αυτοί παίκτες επέλεξαν να αγωνιστούν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κατά τη διάρκεια αυτής της συζήτησης έπεσε και η… βόμβα. «Δεν είναι μόνο ο Σισέ και ο Μέλμπεργκ. Στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του και ο Μάικλ Όουεν»!

Ο 30χρονος στράικερ έμεινε ελεύθερος από την Νιούκαστλ και ψάχνει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Ο Όουεν φέρεται να είχε προταθεί πρόσφατα, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν ασχοληθεί από τα νούμερα που είχαν φτάσει στα αυτιά τους. Τώρα, όμως, τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Την υπόθεση φαίνεται πως έχει αναλάβει προσωπικά ο Σωκράτης Κόκκαλης, ενώ τα δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν ότι οι προτάσεις (Χαλ Σίτι και Εβερτον έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον) που έχει ο Άγγλος φορ στα χέρια του δεν ξεπερνούν τα 3 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: