8 Ιουνίου 2009

ΠΑΟΚ: Φαβορί ο Τσιρίλο

Μέσα στην εβδομάδα ελπίζουν στον ΠΑΟΚ να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού. Φαβορί να καλύψει τη συγκεκριμένη θέση είναι ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος είναι υποψήφιος μαζί με τον Ζοάο Πάουλο Αντράντε. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν έχει υπάρχει περίπτωση να αποκτήσει και τους δύο στόπερ και αν ο 32χρονος καταφέρει να μείνει ελεύθερος από τη Ρετζίνα, τότε θα γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Ο Ιταλός άσος εμφανίζεται αισιόδοξος για την υπόθεσή του, αφού τις προηγούμενες ημέρες είχε αναφέρει ότι σήμερα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν ο ποδοσφαιριστής να εξασφαλίσει την ελευθέρας του, αφού τα έχουν βρει στο οικονομικό μέρος (σ.σ.; θα πάρει 800.000 ευρώ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας).

Από την πλευρά του, ο Πορτογάλος άσος επέστρεψε στην πατρίδα του και υποστήριξε ότι δεν προτίθεται να επιστρέψει στη Ραπίντ Βουκουρεστίου. «Ηταν δύσκολα για μένα ένα χρόνο, διότι δεν ήταν μαζί μου η οικογένειά μου. Υπάρχουν προτάσεις και από άλλες ομάδες», δήλωσε ο 29χρονος παίκτης στη «Record».

Δεν υπάρχουν σχόλια: