15 Ιουνίου 2009

«Ναυαγεί» του Κρουζ;

Η συνάντηση του Παναθηναϊκού με τον μάνατζερ του Χούλιο Κρουζ φαίνεται πως έφερε οριστική ρήξη ανάμεσα στον παίκτη και τους «πράσινους». Ο Κώστας Αντωνίου συναντήθηκε το απόγευμα με τον εκπρόσωπο του Αργεντινού αλλά οι απαιτήσεις του παίκτη κρίθηκαν υπερβολικές.

Διαφορά με Κρουζ

Δύσκολα θα δούμε τον Χούλιο Κρουζ στα «πράσινα». Μετά την πρώτη συνάντηση του εκπρόσωπου του 35χρονου Αργεντινού επιθετικού με τους Νικόλα Πατέρα και Κώστα Αντωνίου προέκυψε μεγάλη διαφορά στο οικονομικό, αφού οι απαιτήσεις του παίκτη κρίνονται κάτι παραπάνω από υπερβολικές.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού στον πρώην άσο της Ίντερ είναι για διετές συμβόλαιο και ετήσιες αποδοχές 2 εκατ. ευρώ που θα έφταναν τα 3 εκατ. ευρώ με τα μπόνους. Όμως η πλευρά του μάνατζερ μπορεί να συμφωνεί μεν σε διετή συμφωνία, αλλά με 3.5 εκατ. ευρώ (!) το χρόνο συν τα μπόνους για τον παίκτη και επιπλέον 2 εκατ. προμήθεια για εκείνους (σ.σ. και τον δεύτερο μάνατζερ)! Όπως γίνεται αντιληπτό αν δεν ρίξουν τις απαιτήσεις τους και να δεχτούν την ούτως ή άλλος πολύ καλή πρόταση του «τριφυλλιού» δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Πλησιάζει ο Ένχελααρ

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Ορλάντο Ένχελααρ, όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα από τη Γερμανία, καθώς θεωρείται δεδομένο, ότι οι δρόμοι της Σάλκε και του ποδοσφαιριστή θα χωρίσουν. «Η μεταγραφή δεν έχει τελειώσει ακόμα, όμως όλα δείχνουν, πως θα ολοκληρωθεί», είπε σχετικά ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιόζεφ Σνούσενμπεργκ.

Ο 29χρονος μέσος «μετακόμισε» στο Γκεζέλκιρχεν από την Τβέντε το περασμένο καλοκαίρι, έναντι 5,5 εκ. ευρώ. Όμως, ο νέος προπονητής της ομάδας, Φέλιξ Μάγκατ, δεν συμπεριλαμβάνει στα πλάνα της νέας χρονιάς τον Ολλανδό διεθνή, και το όνομά του είναι στη λίστα των υπό αποχώρηση παικτών. Τέλος, η Αϊντχόβεν και ο Άγιαξ ενδιαφέρονται επίσης για τον Ένχελααρ, αλλά οι Γερμανοί θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του στην Ελλάδα, αφού η πρόταση του «τριφυλλιού» είναι η καλύτερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: