11 Ιουνίου 2009

ΠΑΟ: "Χάλασε" του Ντρέντε με Ρεάλ...

Χωρίς τα επιθυμητά αποτελέσματα για τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Αντωνίου με τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης ούτως ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Ρόιστον Ντρέντε.

Παράλληλα, ο ποδοσφαιρικός διευθυντής του «τριφυλλιού» βρήκε κλειστές πόρτες τόσο για τον Μίτσελ Σαλγκάδο όσο και για τον Κρίστοφ Μέτσελντερ.

Ο Αντωνίου ταξίδεψε στην Ισπανία και συναντήθηκε την Τετάρτη με τους ιθύνοντες της «Βασίλισσας». Ανταπόκριση, όμως, δεν βρήκε, καθώς ο Ολλανδός αριστερός μπακ-χαφ παρουσιάστηκε αρνητικός να αγωνιστεί στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Η άρνηση του ποδοσφαιριστή όμως, δεν ήταν το μοναδικό αγκάθι στην υπόθεση, αφού και η Ρεάλ δεν φάνηκε διατεθειμένη να τον παραχωρήσει. Το ενδεχόμενο να τον δανείσει δεν υφίσταται, ενώ η εξαγορά των δικαιωμάτων του υπερβαίνει τα οικονομικά δεδομένα των «πρασίνων».

Μετά το αρνητικό κλίμα για τον Ντρέντε, ο Αντωνίου θέλησε να διερευνήσει τις προθέσεις των Μαδριλένων αναφορικά με άλλους δύο παίκτες, τον Μέτσελντερ και τον Σαλγάδο.

Την ίδια απάντηση όμως έλαβε και γι' αυτούς τους ποδοσφαιριστές, καθώς η ισπανική ομάδα του διεμήνυσε πως δεν πρόκειται να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για τους συγκεκριμένους.

Φήμες και για τον Ένγκελαρ

Μέσα σε όλα, τα ολλανδικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα η έγκυρη εφημερίδα «De Telegraaf» αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός μαζί με τον Αγιαξ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 30χρονου διεθνούς αμυντικού χαφ της Σάλκε, Ορλάντο Ενγκελαρ.

Ο παίκτης - αποκάλυψη των «οράνιε» στο EURO 2008 είναι δυσαρεστημένος στη Σάλκε και σύμφωνα με τους Ολλανδούς θέλει να φύγει από την ομάδα του Γκελζενκίρχεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: